| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Fan (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Fan (2016)Objavljeno: 30.Svibanj/May.2016 u 22:33 |
|
Fan (2016) ![]() Režija: Maneesh Sharma Scenarij: Maneesh Sharma, Habib Faisal Žanr: Akcija, Drama, Triler Jezik: Hindi Država: Indija Trajanje: 142 min Shah Rukh Khan ... Gaurav Chandna / Aryan Khanna Joelle Koissi ... Train Passenger Mariola Jaworska ... Security / Tourist at Madame Tussauds Sayani Gupta ... Sharukh khan's assistant Farah Ahmed ... Red Carpet Guest / Screaming Tourist Lee Nicholas Harris... Arresting Police Officer Sgt492 Zachary Coffin ... Jail Inmate Shriya Pilgaonkar ... Neha Gaurav, veliki obožavalac filmske zvijezde Aryan Khanna, odlazi u Mumbai kako bi poželio svom Bogu sretan rođendan. Kada stvari ne idu po planu, njegova opsjednutost prema Aryanu prelazi granicu, a posljedice će biti kobne. Prevod je uradio: Srecko Delibasic |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2016 u 09:45 |
|
Ocena 6. Dve trećine filma su mi bile prilično dosadne, zadnja trećina je dobra. Jednom sam se upecao, tj. pomešao pravog i lažnog Arjana, bolje nego nijednom.
Obožavalac sociopata. Radnja mi se svidela samo jer još nisam video takvu, a ni sličnu. Odlično su odradili ovog dvojnika uz masku i specijalne efekte. Deo filma je sniman u Dubrovniku.
Ažurirao NikolaJe - 01.Lipanj/Jun.2016 u 09:49 |
|
![]() |
|
Srecko Delibasic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 23.Svibanj/May.2010 Lokacija: Nikšić, CG Status: Offline Points: 632 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2016 u 16:50 |
|
Ni ja nijesam oduševljen. Iskreno, očekivao sam mnogo više. Doduše, tema je odlična, i sve je fino prikazano (negdje su i pretjerali). Divno je vidjeti Dubrovnik, zaista. :D Sve u svemu, ''one time watch''.
|
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2016 u 17:30 |
|
sam da pitam, pjevaju li i u ovom filmu?
![]() Imam averziju prema indijskim filmovima, koliko god nekad znadu imat odličnu radnju, ubi me u pojam kad ničim izazvani počnu pjevati i plesat, tako da odavno nisam pogledala neki.![]() Ako naletite na neki dobar, bez pjevanja vičite
![]() |
|
![]() |
|
Srecko Delibasic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 23.Svibanj/May.2010 Lokacija: Nikšić, CG Status: Offline Points: 632 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2016 u 18:10 |
|
Nema plesa. :) Naravno, u svakom filmu postoji neka pjesma, samo što je u indijskim predstave kao muzički spot. Ako možeš gledati sa pjesmama koje prate radnju, a đe nema plesa, onda preporučujem: ''Lootera'', ''Udaan'', ''Ugly'', ''Shaitan'', ''Drishyam''. U ovom se provlače, kratko, i bez plesa.
Pozdrav. :)
|
|
![]() |
|
Srecko Delibasic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2016 u 18:12 |
|
I da, posebno me je oduševilo što je radnja baš u Dubrovniku. I dosta se pominje u toku filma. :) Nadam se da će doći još neka bolivudska zvijezda, npr. Priyanka, ili Aishwarya. To ne bih smio da propustim. :D
|
|
![]() |
|
*MARA*
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2016 u 14:38 |
|
Rahasya, Talvar, Akira, Rann. Nigde pesme, nigde plesa.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |