| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Fah talai jone AKA Tears of the Black Tiger (2000) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Fah talai jone AKA Tears of the Black Tiger (2000)Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2011 u 15:03 |
|
Fah talai jone AKA Tears of the Black Tiger (Suze Crnog Tigra) ![]() Redatelj: Wisit Sasanatieng Scenarist: Wisit Sasanatieng Uloge: Chartchai Ngamsan, Stella Malucchi, Supakorn Kitsuwon, Sombat Metanee, Arawat Ruangvuth Žanr: Western, Komedija, Romantika Zemlja porijekla: Tajland Trajanje: 110 min. Dum je revolveraš i odmetnik koji je obećao Rumpoey, ljepotici i kćerki lokalnog bogataša, da će ju oženiti bez obzira na staleške razlike. Na dan kad su se dogovorili da će pobjeći zajedno, Dum je upleten u revolveraški obračun i ne pojavljuje se u dogovoreno vrijeme. Rumpoey se, nakon što ga nije dočekala, očajna vraća kući, a otac ju idući dan zaručuje za policajca. Dum, među kriminalcima poznat i kao Crni Tigar, nije zaboravio Rumpoey i učinit će sve da opet bude s njom. Na putu do svoje ljubavi Crni Tigar će morati svladati mnoge prepreke, uključujući i bandu kriminalaca koja ga je optužila za izdaju. NAGRADE: Gijón International Film Festival (2001.) - Best Art Direction (Ek Iemchuen) Thailand National Film Association Awards (2002.) - Best Costume Design (Namphueng Motjanakul) Vancouver International Film Festival (2000.) - Dragons and Tigers Award (Wisit Sasanatieng) NOMINACIJE: Bratislava International Film Festival (2001.) - Grand Prix (Wisit Sasanatieng) Chlotrudis Awards (2008.) - Best Visual Design Gijón International Film Festival (2001.) - Grand Prix Asturias (Wisit Sasanatieng)Ghent International Film Festival (2001.) - Grand Prix (Wisit Sasanatieng) Thailand National Film Association Awards (2000.) - Best Actress (Stella Malucchi), Best Cinematography (Nattawut Kittikhun), Best Makeup, Best Visual Effects Ažurirao Titivillus - 08.Kolovoz/Aug.2011 u 01:12 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2011 u 01:42 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2011 u 22:18 |
|
Prošla su dva dana otkako sam postavio prijevod i otkako su se slegli dojmovi, pa rekoh da napišem koju o filmu (čitaj: da ga malo reklamiram jer ima samo 34 downloada i nijednu peticu ).Film je najlakše opisati kao tajlandski hommage vesternu 50-ih i 60-ih, začinjenom malom dozom komedije i malo većom dozom ljubavne melodrame. Zapravo, ljubavna melodrama je sama srž filma, ali ono što najviše ostaje u pamćenju su bizarni detalji (npr. preočito namjerno preglumljivanje, pogotovo glumca u ulozi Mahesuana ) i vizualni stil. Redatelj se odlučio na snimanje u Tehnicoloru i tu je, barem što se mene tiče, apsolutno pogodio. Priča je klasika - ljubavni trokut, izdaja i osveta. ![]() Da ja tu više ne trkeljam bezveze, evo par screenshotova. Kažu da slike govore više od tisuću riječi. ![]() ![]() Krv... ![]() znoj... ![]() i suze. ![]() Tko je najbrža ruka Divljeg zap... pardon, istoka?! ![]() Michael Bay ipak nije imao prste u ovom filmu. ![]() ![]() Charles Bronson?! ![]() ![]() Rijetki trenutak spokoja... ![]() Kakva bi to ljubavna priča bila bez zagrljaja u suton? ![]() Za kraj, par detalja koji su mi se naročito urezali u pamćenje. ![]() Ne, ovo nije scena iz kemijskog laboratorija. ![]() Robin Hood, sakrij se! ![]() Presuda: 8/10 ![]() Eto, toliko od mene. A sad od vas očekujem da se do sutra u ovo vrijeme ime ovog filma pojavi među tagovima na početnoj stranici. ![]() Al' sam skroman! ![]() Živjeli!
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |