Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Fah talai jone AKA Tears of the Black Tiger (2000)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Fah talai jone AKA Tears of the Black Tiger (2000)

Fah talai jone

Fah talai jone (2000)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Fah talai jone

Godina:

2000

Žanr:

komedija, akcija, ljubavni

Trajanje:

110 min

Režija:

Wisit Sasanatieng

Scenarij:

Wisit Sasanatieng

Glavne uloge:

Pairoj Jaisingha
  >  Phya Prasit
Supakorn Kitsuwon
  >  Mahesuan
Kanchit Kwanpracha
  >  Kamnan Dua
Stella Malucchi
  >  Rumpoey
Sombat Metanee
  >  Fai
Chartchai Ngamsan
  >  Black Tiger
Arawat Ruangvuth
  >  Police Captain Kumjorn
Naiyana Sheewanun
  >  Rumpoey's maid
Chamloen Sridang
  >  Sergeant Yam
Nicole Dionne
  >  Rumpoey (voice)
Philip Hersh
  >  Dum (voice)
Suwinit Panjamawat
  >  Dum (Black Tiger Youth)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Fah talai jone AKA Tears of the Black Tiger (2000)
    Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2011 u 15:03
Fah talai jone AKA Tears of the Black Tiger

(Suze Crnog Tigra)

Redatelj: Wisit Sasanatieng
Scenarist: Wisit Sasanatieng
Uloge: Chartchai Ngamsan, Stella Malucchi, Supakorn Kitsuwon, Sombat Metanee, Arawat Ruangvuth

Žanr: Western, Komedija, Romantika
Zemlja porijekla: Tajland
Trajanje: 110 min.

Dum je revolveraš i odmetnik koji je obećao Rumpoey, ljepotici i kćerki lokalnog bogataša, da će ju oženiti bez obzira na staleške razlike. Na dan kad su se dogovorili da će pobjeći zajedno, Dum je upleten u revolveraški obračun i ne pojavljuje se u dogovoreno vrijeme. Rumpoey se, nakon što ga nije dočekala, očajna vraća kući, a otac ju idući dan zaručuje za policajca. Dum, među kriminalcima poznat i kao Crni Tigar, nije zaboravio Rumpoey i učinit će sve da opet bude s njom. Na putu do svoje ljubavi Crni Tigar će morati svladati mnoge prepreke, uključujući i bandu kriminalaca koja ga je optužila za izdaju.

NAGRADE:
Gijón International Film Festival (2001.) - Best Art Direction (Ek Iemchuen)
Thailand National Film Association Awards (2002.) - Best Costume Design (Namphueng Motjanakul)
Vancouver International Film Festival (2000.) - Dragons and Tigers Award (Wisit Sasanatieng)

NOMINACIJE:
Bratislava International Film Festival (2001.) - Grand Prix (Wisit Sasanatieng)
Chlotrudis Awards (2008.) - Best Visual Design
Gijón International Film Festival (2001.) - Grand Prix Asturias (Wisit Sasanatieng)
Ghent International Film Festival (2001.) - Grand Prix (Wisit Sasanatieng)
Thailand National Film Association Awards (2000.) - Best Actress (Stella Malucchi), Best Cinematography (Nattawut Kittikhun), Best Makeup, Best Visual Effects

Ažurirao Titivillus - 08.Kolovoz/Aug.2011 u 01:12
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2011 u 01:42

Titivillus hvala za prevod  kiss

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2011 u 22:18
Prošla su dva dana otkako sam postavio prijevod i otkako su se slegli dojmovi, pa rekoh da napišem koju o filmu (čitaj: da ga malo reklamiram jer ima samo 34 downloada Cry i nijednu peticu dije Big smile).

Film je najlakše opisati kao tajlandski hommage vesternu 50-ih i 60-ih, začinjenom malom dozom komedije i malo većom dozom ljubavne melodrame. Zapravo, ljubavna melodrama je sama srž filma, ali ono što najviše ostaje u pamćenju su bizarni detalji (npr. preočito namjerno preglumljivanje, pogotovo glumca u ulozi Mahesuana LOL) i vizualni stil. Redatelj se odlučio na snimanje u Tehnicoloru i tu je, barem što se mene tiče, apsolutno pogodio. Priča je klasika - ljubavni trokut, izdaja i osveta. Thumbs Up

Da ja tu više ne trkeljam bezveze, evo par screenshotova. Kažu da slike govore više od tisuću riječi. Smile

Krv...

znoj...

i suze.

Tko je najbrža ruka Divljeg zap... pardon, istoka?!

Michael Bay ipak nije imao prste u ovom filmu. grin

Charles Bronson?! Oo

Rijetki trenutak spokoja...

Kakva bi to ljubavna priča bila bez zagrljaja u suton? Embarrassed

Za kraj, par detalja koji su mi se naročito urezali u pamćenje.

Ne, ovo nije scena iz kemijskog laboratorija.

Robin Hood, sakrij se! Tongue

Presuda: 8/10 Thumbs Up

Eto, toliko od mene. A sad od vas očekujem da se do sutra u ovo vrijeme ime ovog filma pojavi među tagovima na početnoj stranici. LOL

Al' sam skroman! ROFL

Živjeli! bubba2
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.