| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Fack ju Göhte 2 Aka Suck Me Shakespeer 2 (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Fack ju Göhte 2 Aka Suck Me Shakespeer 2 (2015)Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2016 u 20:02 |
|
Suck Me Shakespeer 2 (2015) Fack ju Göhte 2 (originalni naslov) ![]() Žanr: Komedija Trajanje: 115 min Država: Nemačka Jezik: Nemački, Engleski, Tajlandski Režija: Bora Dagtekin Uloge: Elyas M'Barek ... Zeki Müller Jella Haase ... Chantal Karoline Herfurth ... Lisi Schnabelstedt Katja Riemann ... Direktorin Gudrun Max von der Groeben ... Daniel / Danger Kako bi popravila ugled škole, direktorka Gerster šalje g. Mullera, gđu Schnabelstedt i 10/B razred na školski izlet u Tajland u posetu tamošnjoj školi... Prevod uradio osman2510 Ažurirao bojan969 - 09.Travanj/Apr.2016 u 19:16 |
|
![]() |
|
osman2510
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass Pridružen: 08.Listopad/Oct.2012 Lokacija: Prijedor Status: Offline Points: 2090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2016 u 18:34 |
|
TITL završen
Pozdrav!
|
|
|
لا إله إلا الله محمد رسول ا
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |