| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Fa yeung nin wa AKA In the Mood for Love (2000) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Fa yeung nin wa AKA In the Mood for Love (2000)Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2011 u 21:40 |
|
Fa yeung nin wa (Raspoloženi za ljubav) ![]() Žanr: drama, ljubavni Hong Kong Režija i scenario: Kar Wai Wong Uloge: Maggie Cheung, Tony Leung Trajanje: 98 minuta Radnja se odvija u Hong Kongu 1962. godine. Novinski urednik Chow Mo-Wan se sa ženom useljava u novi stan. U istu zgradu se u tom periodu doseljava i prelepa Su Li-zhen sa svojim mužem. Kako su im supružnici često odsutni zbog posla, Chow i Li-zhen provode sve više vremena zajedno i počinju da se zbližavaju. Film čini neformalnu trilogiju sa "A Fei jingjyihn" (Days of Being Wild; 1990) i "2046" (iz 2004. godine). Nagrade: Osvojio 31 nagradu (između ostalog, Tony Leung u Kanu za glavnu mušku ulogu) i nominovan za još 24. Zanimljivosti: Kar Wai Wong, koji inače skoro nikada nema gotov scenario, često je mprovizovao i, zajedno s glumcima, uobličavao priču i atmosferu u hodu. IMDB TITLOVI |
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2011 u 21:48 |
|
Dobar film, muzika je odlična, gluma, priča... Meni je 2046 najdraži deo iz te trilogije...
![]() Ko voli ljubavne drame obavezna lektira... ![]() |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2011 u 21:48 |
|
Uh još jedan sjajan film, sjajna režija i glumci. Zaista, hvala ti što me vratiš u vreme kad sm ih gledao i moram priznati da od sutra krećem u "obnavljanje gradiva". Bolje da dobar film pogledam dva puta, nego neke prvi put (danas sam imao "pune" pogotke
)P.S. Moram da prekopam po "Dnevniku..." i nađem svoje komentare za ove filmove. |
|
|
|
![]() |
|
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2011 u 22:53 |
|
Meni 2046 spada u pet najdražih filmova, a ovaj u trideset. A Wong... Ima vrhunskih režisera, ali malo ih je koji su geniji i istinski vizionari.
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2011 u 00:12 |
|
Da, mada, što se žanra, bar delom tiče, odličan mi je i Lust, Caution (2007), a od Wong-ovih, pored već pomenutih izdvojio bih i Ashes of Time (1994) bez dvoumljenja, čak i My Blueberry Nights (2007) ili od starijih koji me uvek dobro nasmeju The Haunted Cop Shop...
|
|
|
|
![]() |
|
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2011 u 21:54 |
|
Ashes of Time nisam gledala, a ti pretpostavljam nisi gledao niti ćeš gledati Happy Together
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2011 u 00:09 |
|
E znao sam da će se neko kad tad dočepati toga.
![]() Šalu na stranu, počeo sam, iskren da budem, ali jednostavno nisam mogao. Slično mi je bilo i sa Milk. Kad nešto "ne ide", ne ide. |
|
|
|
![]() |
|
nosundayfear
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Jugoslavija Status: Offline Points: 1251 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2011 u 23:03 |
|
Probe su im genijalne.
Hvala na skretanju pažnje na ovaj film. Baš mi je prijao. Ovih dana bi trebala da se pogledaju i ostala dva. |
|
|
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.
|
|
![]() |
|
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2011 u 23:14 |
|
Drago mi je da neko gleda ove teme za filmove, a još draže što mogu biti i korisne
|
|
![]() |
|
nosundayfear
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Jugoslavija Status: Offline Points: 1251 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2011 u 23:27 |
|
Čita se, čita se.
E, da. Moram da kažem još nešto u vezi filma, pa makar me i zezali. Oduševile su me haljine koje je ona nosila. Ženstveno na kub. Kragne uz vrat i bez rukava ![]() I kako se lepo penje uz stepenice. Ažurirao nosundayfear - 03.Kolovoz/Aug.2011 u 23:28 |
|
|
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.
|
|
![]() |
|
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2011 u 23:39 |
|
Čak sam i ja zapamtila te haljine!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2011 u 23:57 |
|
Naravno da su korisne |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2011 u 00:07 |
|
Pa, meni je čar Wongovih filmova upravo u tome što on ne podilazi publici i što ima nesvakidašnji vizuelni i emocionalni doživljaj stvarnosti, a da to pri tom ne izgleda veštački niti spada pod ono "originalan po svaku cenu".
|
|
![]() |
|
VladBetMi71
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2008 Lokacija: Macedonia Status: Offline Points: 23 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2017 u 23:33 |
|
Interesanten Film.Hvala na prevodu
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |