Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Fa yeung nin wa AKA In the Mood for Love (2000)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Fa yeung nin wa AKA In the Mood for Love (2000)

Fa yeung nin wah

Fa yeung nin wah (2000)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2000

Žanr:

drama, ljubavni

Trajanje:

98 min

Režija:

Wong Kar-Wai

Scenarij:

Wong Kar-Wai

Glavne uloge:

Maggie Cheung
  >  Su Li-zhen - Mrs. Chan
Julien Carbon
  >  French tourist
Man-Lei Chan
  >  Mr. Koo
Kelly Lai Chen
  >  Mr. Ho (as Lai Chen)
Tung Cho 'Joe' Cheung
  >  Man living in Mr. Koo's apartment
Roy Cheung
  >  Mr. Chan
Roy Cheung
  >  Mr. Chan (voice)
Laurent Courtiaud
  >  French reporter
Charles de Gaulle
  >  Self (1966 visit to Cambodia)
Tony Leung Chiu-wai
  >  Chow Mo-wan
Rebecca Pan
  >  Mrs. Suen
Siu Ping-Lam
  >  Ah Ping
Paulyn Sun
  >  Mrs. Chow (voice)
Chien Szu-Ying
  >  Amah (as Tsi-Ang Chin)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Fa yeung nin wa AKA In the Mood for Love (2000)
    Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2011 u 21:40
Fa yeung nin wa
(Raspoloženi za ljubav)

Žanr: drama, ljubavni
Hong Kong
Režija i scenario: Kar Wai Wong
Uloge: Maggie Cheung, Tony Leung
Trajanje: 98 minuta

Radnja se odvija u Hong Kongu 1962. godine. Novinski urednik Chow Mo-Wan se sa ženom useljava u novi stan. U istu zgradu se
u tom periodu doseljava i prelepa Su Li-zhen sa svojim mužem. Kako su im supružnici često odsutni zbog posla, Chow i Li-zhen
provode sve više vremena zajedno i počinju da se zbližavaju.

Film čini neformalnu trilogiju sa "A Fei jingjyihn" (Days of Being Wild; 1990) i "2046" (iz 2004. godine).

Nagrade:
Osvojio 31 nagradu (između ostalog, Tony Leung u Kanu za glavnu mušku ulogu) i nominovan za još 24.

Zanimljivosti:
Kar Wai Wong, koji inače skoro nikada nema gotov scenario, često je mprovizovao i, zajedno s glumcima, uobličavao priču i atmosferu u hodu.

IMDB
TITLOVI
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2011 u 21:48
Dobar film, muzika je odlična, gluma, priča... Meni je 2046 najdraži deo iz te trilogije... Smile
Ko voli ljubavne drame obavezna lektira... Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2011 u 21:48
Uh još jedan sjajan film, sjajna režija i glumci. Zaista, hvala ti što me vratiš u vreme kad sm ih gledao i moram priznati da od sutra krećem u "obnavljanje gradiva". Bolje da dobar film pogledam dva puta, nego neke prvi put (danas sam imao "pune" pogotke Angry)
P.S. Moram da prekopam po "Dnevniku..." i nađem svoje komentare za ove filmove.
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2011 u 22:53
Meni 2046 spada u pet najdražih filmova, a ovaj u trideset. A Wong... Ima vrhunskih režisera, ali malo ih je koji su geniji i istinski vizionari. Heart
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2011 u 00:12
Da, mada, što se žanra, bar delom tiče, odličan mi je i Lust, Caution (2007), a od Wong-ovih, pored već pomenutih izdvojio bih i Ashes of Time (1994) bez dvoumljenja, čak i My Blueberry Nights (2007) ili od starijih koji me uvek dobro nasmeju The Haunted Cop Shop...
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2011 u 21:54
Ashes of Time nisam gledala, a ti pretpostavljam nisi gledao niti ćeš gledati Happy Together LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2011 u 00:09
E znao sam da će se neko kad tad dočepati toga.
Šalu na stranu, počeo sam, iskren da budem, ali jednostavno nisam mogao. Slično mi je bilo i sa Milk. Kad nešto "ne ide", ne ide.
Na vrh
nosundayfear View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nosundayfear Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2011 u 23:03
Probe su im genijalne.

Hvala na skretanju pažnje na ovaj film. Baš mi je prijao. Ovih dana bi trebala da se pogledaju i ostala dva.
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.

Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2011 u 23:14
Drago mi je da neko gleda ove teme za filmove, a još draže što mogu biti i korisne  Smile
Na vrh
nosundayfear View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nosundayfear Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2011 u 23:27
Čita se, čita se.

E, da. Moram da kažem još nešto u vezi filma, pa makar me i zezali. Oduševile su me haljine koje je ona nosila. Ženstveno na kub. Kragne uz vrat i bez rukava Embarrassed
I kako se lepo penje uz stepenice.

Ažurirao nosundayfear - 03.Kolovoz/Aug.2011 u 23:28
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.

Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2011 u 23:39
Čak sam i ja zapamtila te haljine! LOL 
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2011 u 23:57

Originalno postovano od strane VBojana VBojana piše:

Drago mi je da neko gleda ove teme za filmove, a još draže što mogu biti i korisne  Smile

Naravno da su korisne Clap

Hvala sto si me podsjetila na jedan od meni najdrazih filmova tih godina. Heart
Cak toliko da nisam htjela pogledati alternativni kraj. Wink
Naime postoji verzija kraja za one koji zele da 'razumom' shvate kakav je kraj,
meni vise odgovara verzija koja dozvoljava vlastitu interpretaciju. 

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2011 u 00:07
Pa, meni je čar Wongovih filmova upravo u tome što on ne podilazi publici i što ima nesvakidašnji vizuelni i emocionalni doživljaj stvarnosti, a da to pri tom ne izgleda veštački niti spada pod ono "originalan po svaku cenu".
Na vrh
VladBetMi71 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VladBetMi71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2017 u 23:33
Interesanten Film.Hvala na prevodu
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.