| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Et soudain tout le monde me manque (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Et soudain tout le monde me manque (2011)Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2013 u 14:58 |
|
Et soudain tout le monde me manque ![]() Žanr: Komedija, Drama Godina: 2011 Država: Francuska Trajanje: 98 minuta Uloge: Mélanie Laurent, Michel Blanc, Florence Loiret Caille IMDb
Radnja filma: Obiteljski život je složen, pogotovo kada vam šezdesetogodišnji otac očekuje dijete s novom suprugom. Kad im priopći novost, Elijeve dvije odrasle kćeri u potpunosti su potresene: Dom koja pokušava posvojiti i Justine koja bez grižnje savjesti učestalo mijenja partnere. Eli se nikad nije slagao s Justine, no sine mu ideja da se pokuša zbližiti s njom tako što će se potajice sprijateljiti sa svim njezinim bivšima. Ali kad se Justine ponovno zaljubi, Eli bi mogao sve upropastiti i dovesti obitelj na rub razdora. Hoće li uspjeti sve izgladiti prije negoli bude prekasno?
Trailer: |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |