| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Et si on vivait tous ensemble? Aka All Together (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Et si on vivait tous ensemble? Aka All Together (2011)Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2014 u 00:49 |
|
Et si on vivait tous ensemble? (2011) * All Together * ![]() IMDb Režija: Stéphane Robelin Scenarij: Stéphane Robelin Žanr: Komedija, Drama Jezik: Francuski, Njemački Država: Francuska, Njemačka Trajanje: 96 min Guy Bedos ... Jean Colin Daniel Brühl ... Dirk Geraldine Chaplin ... Annie Colin Jane Fonda ... Jeanne Claude Rich ... Claude Blanchard Pierre Richard ... Albert Bernard Malaka ... Bernard Camino Texeira ... Maria Gwendoline Hamon ... Sabine Shemss Audat ... Soraya Jean je povremeni revolucionar koji uživa u ugodnom životu sa suprugom Annie, penzioniranom psihijatricom. Albert je bonvivan, oženjen sa engergičnom amerikankom Jeanne, nekadašnjom profesoricom filozofije. Claude je neumorni ženskar koji se u zadnje vrijeme druži prije svega sa prostitutkama. Pet dugogodišnjih prijatelja, pet različitih karaktera i svako od njih se na svoj način bori sa problemima staranja. Misao na dom penzionera ih odbija, te se odluče da žive zajedno. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |