Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Escape Plan (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Escape Plan (2013)

Escape Plan

Escape Plan (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Plan za bijeg

Godina:

2013

Žanr:

kriminalistički, misterij, akcija, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

115 min

Režija:

Mikael Håfström

Scenarij:

Jason Keller
, Miles Chapman

Glavne uloge:

Arnold Schwarzenegger
  >  Rottmayer
Sylvester Stallone
  >  Ray Breslin
Vincent D'Onofrio
  >  Lester Clark
Sam Neill
  >  Dr. Kyrie
Jim Caviezel
  >  Hobbes
Vinnie Jones
  >  Drake
Graham Beckel
  >  Brims
Matt Gerald
  >  Roag
Amy Ryan
  >  Abigail
Faran Tahir
  >  Javed
Christian Stokes
  >  Babcock
50 Cent
  >  Hush
David Joseph Martinez
  >  Captain Newal Beradah
Alec Rayme
  >  Pilot
Caitriona Balfe
  >  Jessica Miller

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Escape Plan (2013)
    Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2013 u 22:04

Escape Plan (2013)

Žanr:
akcija, triler

Režija:Mikael Håfström

Uloge: Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Jim Caviezel, Vincent D'Onofrio, Vinnie Jones, Sam Neill, 50 Cent

Jezik: engleski

Premijera: 18. oktobar 2013. godine

Radnja:
Rej Breslin je najpoznatiji stručnjak koji se bavi istraživanjem nivoa bezbednosti u građevinama. Nakon analize svakog strogo čuvanog zatvora, Rej stiče veštine koje treba da mu posluže za dizajniranje zatvora iz koga je nemoguće pobeći. Međutim, nakon što mu bude smešteno, on će se i sam naći u takvom zatvoru, te će njegove veštine biti stavljene na probu, kako bi pobegao odatle i pronašao osobu koja ga smestila iza rešetaka.

IMDB

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2013 u 22:05
Stalone i Švarceneger, dream team LOL
Na vrh
wiper357 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wiper357 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2013 u 21:41
Jedva cekam da se pojavi film....Verovatno ce biti onog tipa:" Opusti se uz kokoice, mozak pusti na pasu i uzivaj u dobro pripremljenoj i sazvakanoj Americko-dominantnoj dobroj akciji i zabavi" , u ostalom i kao u placenicima 2...TongueClap
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2013 u 01:17
Prevod je najavio Bambula Clap
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2013 u 18:39

Bambula hvala za prevod ruza

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Rocky75 View Drop Down
Translator
Translator
Budale i pečurke se ne sade, same niču

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2014 u 16:08
Zanimljiv film, zanimljiva ekipa...
Švarci nije imao ovoliko teksta u filmu kad se svi njegovi filmovi saberu. LOL
Brigada žandarmerije pronašla i zapalila 2 hektara pod marihuanom, nakon čega su objavili da su oni sada divizija i da kreću u svemir da pohapse Pokemone!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2014 u 10:14
Odgledala. Film je zanimljiv, ali izbor glumaca više nije. Zaista više ne želim da gledam njihove zbrčkane face. Odrasla sam uz njihove fimove, ali sad, kao odrasla, radije bih gledala nešto zgodno i zategnuto LOL (long liv d površnost)
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2018 u 02:42

Vidim da se pojavio prevod za drugi deo, dobar povod za komentar.

Setio sam se svoje filmske jednačine (Rambo + Terminator = dva kubika dobre građe) koja je nastala kao rezultat filmova u kojom su ova dvojica sarađivala. Očekivao sam neku sličnu katastrofu ali sam se prevario u prognozi jer ovo uopšte nije bilo tako lpše kako izgleda u najavi. To ipak nije zasluga ovog istrošenog tandema već odličnog scenarija i još bolje režije još jednog Evropskog (švedskog) najamnika u holivudu.

Raznoraznih preterivanja ima ali tek negde pri kraju i ona su zaista minimalna. Zanimljivo je da je čika Arnold dok je pokušao da glumi ovde po prvi put od kad znam progovorio na maternjem jeziku. Dobri su matorci koji takođe potvrđuju još jednu moju teoriju. Primetio sam da su filmski snagatori najbolji kad su u gazi da moraju da glume bez skidanja majice. Kad sam već kod izgkeda, Stalone ipak ima blagu prednost zbog izraza lica koje projektuje hroničan zatvor.

Šalu na stranu, dobra i ipak ne toliko nedotupavna zabava.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2018 u 14:44
Dobar film. Inace, na srecu, nema ovo veze sa sf zanrom. A Arnie i Sly su zaista dream team sto je napisala CSInvestigator ( nadam se da nije bila sarkasticna ) ), a sto se onoga tice sto je napisala bojanadj da su im ''zbrckane'' face...pa sta na to napisati? AAAA, da, NO COMMENT. Zbrckane face ili ne, svaka njma cast sto i dalje traju. Njihovi filmovi nisu pali kvalitetom kao sto je primer sa Van Damom ili Sigalom, koji uzima srpsko drzavljanstvo a i on sam ne zna zbog cega. PS. Pogledao sam trejler za Escape Plan 2: Hades i slobodno ogu napisati da je to daleko od ovoga. Dodao bih jos da je Caviezel dobar u ulozi negativca i da Vinnie Jones zaista ne zna da glumi i da je ekipa zaista ok, jer jos igraju i 50 Cent, D'Onofrio i Sam Neil. I da pohvalim svedskog rezisera. Preporucujem. A ko bi da gleda zgodna i zategnuta tela ''via teretana'', mada to je produkt steroida a tamo razvijaju svoj IQ )
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2018 u 15:51
Odličan film. Preporuka i ocena 8/10
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.