| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Empire of the Ants (1977) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Empire of the Ants (1977)Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2010 u 22:56 |
Empire of the Ants (1977) Žanr: SF, Horor
Režija: Bert I. Gordon Jezik: Engleski Glumci: Joan Collins, Robert Lansing Trajanje: 89 min Empire of the Ants je naučnofantastični horor film iz 1977 godine u kome glavne uloge tumače Joan Collins i Robert Lansing. Joan Collins je prevarant koji pokušava da proda neželjenu imovinu na Floridi bezazlenim kupcima - kupcima koji pre svega žele besplatnu vožnju brodom i hranu. Međutim, ono što ona i njeni kupci ne zanju jeste da su oblast okupirali gigantski mravi! IMDB:http://www.imdb.com/title/tt0075989/ Prevod radi zkarlov |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2011 u 23:52 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
zkarlov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 23.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Srce Dalmacije Status: Offline Points: 1204 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2011 u 23:57 |
|
Nema na čemu srićo
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |