| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
El amor mola Aka Cupido in Love (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: El amor mola Aka Cupido in Love (2015)Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2015 u 21:47 |
|
El amor mola Aka Cupido in Love (2015) ![]() Režija: Roberto Pérez Toledo Scenarij: Roberto Pérez Toledo Žanr: Kratki, Romansa Jezik: Španski Država: Španija Trajanje: 4 min Pelayo Rocal Ángel Velasco El amor mola – Cupido in love - predstavlja Generaction 78, preciznije režiser Roberto Perez Toledo, i glumci Pelayo Rocal i Angel Velasco. Pretpostaka je da se radi o nezavisnoj produkciji koja je svoju premijeru imala na Youtube.com. Može li Kupidon biti zaljubljen. Naravno da ne, on je besmrtno božansko biće i uz to bespolno, koje je umešano u ovozemaljske ljubavne igre ali ne može biti njihov učesnik jer bi onda bila narušena pravila. Na sreću, to ne važi za smrtnika prerušenog u božanstvo koji u supermarketu reklamira parfem LoveAmor.Ako vam koji slučajem Kupidon ponudi parfem LoveAmor, nemojte ga odbiti. Nikad se ne zna kad će vas pogoditi ljubavna strela. Prevod i takst za temu je uradio: mita53 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |