| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
El Último Elvis Aka The Last Elvis (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: El Último Elvis Aka The Last Elvis (2012)Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2012 u 16:32 |
|
El Último Elvis (2012)
* The Last Elvis * Režija: Armando Bo
Carlos Gutiérrez (John McInerny), tvorničkI radnik nakon posla oblači pitoreskno odijelo
|
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2020 u 18:57 |
|
Odlican film
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2022 u 22:30 |
|
Izrazito melahnolična priča o sredovečnom imitatoru Elvisa, vrlo talentovanog glasa, koji se negde usput u životu pogubio (sa sobom, svojom porodicom, snovima i iluzijama) i mi pratimo njegovu svakodnevnicu negde između jednoličnog posla u fabrici, besomučnog sedenja ispred tv-a na kome gleda Elvisove koncerte i finalnog otuđenja od svoje i tako već izgubljene porodice, kada mu supruga govori da će tražiti starateljstvo o njihovoj ćerkici jer više nije u stanju da prati njegove iluzije. No, u onim retkim trenucima kada naš Elvis ima posla zabavljajući publiku (bilo da je to drugorazredni kazino, starački dom, ili noćni klub) i kada se svetla priguše a on pusti svoj glas...gledalac se prosto mora zapitati kako je neko sa toliko dobrim glasom stigao tu gde jeste...što je verujem i tema filma...tanka granica između opsesije i ljubavi, rat između talenta i naopakih uticaja kojima smo izloženi, tupa potreba da budemo nešto što nismo, gubeći se sve više u tome ili se pak pronalazeći na potpuno pogrešnim, destruktivnim mestima. John McInerny, koji igra Carlosa, tj Elvisa, je...uh...vidim da tip ima samo ovaj film, ne znam koja je njegova priča, no fenomenalan je, i kao glumac a svakako i svojim glasom...govori pitak španski (film je argentinski, verovatno zaboravih da kažem, hehehe), peva ne samo na odličnom engleskom, nego ili savršeno skida Elvisov glas ili u pojedinim izvođenjima dodaje nešto svoje, opako dobro. Vrlo talentovan, upravo naglašava temu filma i vodi ga na prelepa kao i na mračna mesta istim intezitetom. Film nosi i svoju dozu iznenađenja, kod ponekoga može ostati muk po finalu, baš onakav kakve volim. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |