| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Eine Liebe in Deutschland aka A Love in Germany (1983) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Eine Liebe in Deutschland aka A Love in Germany (1983)Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2016 u 19:57 |
|
A Love in Germany (1983) Eine Liebe in Deutschland (originalni naslov) ![]() Žanr: Drama Trajanje: 110 min Država: Francuska, Z.Nemačka Jezik: Nemački, Poljski Režija: Andrzej Wajda Scenario: Boleslaw Michalek, Agnieszka Holland Uloge: Hanna Schygulla ... Paulina Kropp Piotr Lysak ... Stanislaus Armin Mueller-Stahl ... Mayer Ralf Wolter ... Schulze Daniel Olbrychski ... Wiktorczyk Bernhard Wicki ... Dr. Borg Gérard Desarthe ... Karl Wyler Film o tragičnoj i zabranjenoj ljubavi između Stanislava, poljskog ratnog zarobljenika i Pauline, prodavačice voća i povrća u malom gradu u Nemačkoj uz granicu sa Švajcarskom. Prevod najavio Gsaca62 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2016 u 21:33 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |