| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Een ander zijn geluk Aka Someone Else's Happiness (2005) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
kvrle
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Moderator
Pridružen: 25.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1711 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Een ander zijn geluk Aka Someone Else's Happiness (2005)Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2014 u 10:57 |
|
Een ander zijn geluk (2005)
aka Someone Else's Happiness ![]()
Ina Geerts......................ChristineJohanna ter Steege.........AnnJohan Leysen..................FrancisNatali Broods...................GerdaElmo Mistlaen..................SamPeter Van den Begin.........MarkJosse De Pauw.................InspecteurViviane de Muynck............Moeder ChristineGilles Lagay.....................Vader ChristineGeert Van Rampelberg......Collega MarkRobbie Cleiren..................FredBruno Vanden Broecke......HendrikSara De Bosschere............NjordLaure Humblet..................Laure Humblet Mestašce na obodu Brisela uzdrmano je tragičnom pogibijom sedmogodišnjeg dečaka koga je nesavesni vozač ostavio u jarku kraj puta. Jedne večeri Francis se vraća kući vidno neraspložen s oštećenjem na prednjem delu auta, što njegova supruga An odmah primećuje. Nekoliko sati kasnije, telo nesrećnog dečaka u jarku pored obližnjeg puta pronalazi Kris, prva komšinica Francisa i An. Poziva policiju, ali dok oni stignu telo nestaje. Kris je u panici, a situaciju joj dodatno otežava bivši muž koji je u depresiji i preti da će izvršiti samoubistvo. Stvari se jako komplikuju, a životi glavnih junaka se sudbinski prepliću... ![]() Ažurirao kvrle - 26.Listopad/Oct.2014 u 13:47 |
|
It's better to burn out, than to fade away!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2014 u 12:37 |
|
Hvala kvrle ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |