| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Educazione siberiana aka Siberian Education (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Educazione siberiana aka Siberian Education (2013)Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2013 u 12:11 |
|
Educazione siberiana (2013) * Siberian Education * ![]() IMDb Režija: Gabriele Salvatores Scenarij: Stefano Rulli, Sandro Petraglia Žanr: Biografski, Krimi, Drama, Triler Jezik: Engleski Država: Italija Trajanje: 110 min Eleanor Tomlinson ... Xenya John Malkovich ... Grandfather Kuzya Peter Stormare ... Ink Mindaugas Papinigis ... Tatooed man Arnas Fedaravicius ... Kolyma Andrius Paulavicius ... Russian Sergeant Donatas Simukauskas ... Russian Soldier Vilius Tumalavicius ... Gagarin Giedrius Nagys ... Russian Soldier Marijus Bagdonavicius ... Prison Guard Riccardo Zinna ... Truck Driver Jonas Trukanas ... Mel Priča o odrastanju i formiranju mladog kriminalca Kolima, kojeg je podigao njegov deda po strogim pravilima koja regulišu život čudne zajednice u Pridnjestrovlju, u Moldaviji. Vođen rigidnim kodeksima ponašanja, Kolin upoznaje važnost obeležanja tetovažama, da ne napada sa slabije od sebe, da mrzi određene društvene kategorije. Uspostavlja i jaku vezu sa problematičnom devojkom i prijateljem Gagarinom, koje će sudbina poslati na različite strane. Film je snimljen o romanu čiji je autor Nicolai Lilin o Sibirskim Urkama, zajednici kriminalaca koje je Saljin deportovao na samu granicu Moldavije, ničiju zemlju Transnistrija. Prevod je najavio intoxic izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2013 u 17:05 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |