| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Doragon bôru Z: Fukkatsu no 'F' Aka Dragon Ball Z: Resurrection 'F' (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Doragon bôru Z: Fukkatsu no 'F' Aka Dragon Ball Z: Resurrection 'F' (2015)Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2015 u 14:56 |
|
Doragon bôru Z: Fukkatsu no 'F' Aka Dragon Ball Z: Resurrection 'F' (2015) Zmajeva kugla Z: Povratak Frize ![]() Žanr: Crtani, Akcija, Avantura, Komedija, Fantazija Režija: Tadayoshi Yamamuro Scenario: Akira Toriyama Trajanje: 93 min. Jezik: Japanski Masako Nozawa ... Son Goku / Son Gohan Ryô Horikawa ... Vegeta Ryûsei Nakao ... Friza Hiromi Tsuru ... Bulma Kôichi Yamadera ... Birus Masakazu Morita ... Vis Toshio Furukawa ... Pikolo Hikaru Midorikawa ... Ten Šin Han Mayumi Tanaka ... Krilin Miran dan na Zemlji, dva preostala vojnika iz Frizine vojske - Sorbet i Tagoma stižu u potrazi za zmajevim kuglama sa ciljem da ožive Frizu. Uspevaju u tome, Friza trenira, vraća se na Zemlju i počinje epska borba. Prevod je uradio: NikolaJe ![]() Ažurirao NikolaJe - 18.Listopad/Oct.2015 u 08:10 |
|
![]() |
|
temsi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2015 u 22:35 |
|
kad će prevod
|
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2015 u 23:17 |
|
Sutra.
![]() |
|
![]() |
|
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2019 u 16:05 |
|
Nije ovo lose,mislim ko voli animu. Ja sam odrastao uz ove crtice pa sam morao pogledati i nisam se razocarao.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |