Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dong gong xi gong aka Behind the Forbidden City aka East Palace West Palace (1996)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dong gong xi gong aka Behind the Forbidden City aka East Palace West Palace (1996)

Dong gong xi gong

Dong gong xi gong (1996)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

1996

Žanr:

drama

Trajanje:

90 min

Režija:

Yuan Zhang

Scenarij:

Wang Xiaobo
, Yuan Zhang

Glavne uloge:

Si Han
  >  A Lan
Jun Hu
  >  Xiao Shi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dong gong xi gong aka Behind the Forbidden City aka East Palace West Palace (1996)
    Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2014 u 22:40

Dong gong xi gong (1996)

* Behind the Forbidden City *

* East Palace West Palace *

IMDb

Režija: Yuan Zhang
Scenarij: Yuan Zhang, Wang Xiaobo
Žanr: Drama
Jezik: Mandarinski
Država: Kina
Trajanje: 90 min

Si Han    ...     A Lan
Jun Hu    ...     Xiao Shi
Jing Ye       
Wei Zhao       

Najsmeliji i najuspešniji od 'ilegalnih' nezavisnih filmova u Kini u 90.tim godinama i vrlo verovatno
poslednji, s obzirom da je podstakao Filmski biro na optužbu za neovlaštenu proizvodnju i oduzimanje
pasoša Zhang Yuanu. A Lana, mladog gej muškarca, uhapsio je u Pekingu, dok je gluvario u parku, i
zadržao na noćnom ispitivanju Shi, mačo, ali latentno ambivalentan policajac. Dok A Lan opisuje svoj
život od detinjstva i svoju seksualnu prošlost, postaje jasno da su njegove priče zapravo izražavanje
njegove želje prema policajcu. To saznanje čini Shija agresivnijim. Film je intenzivna komorna drama
s velikom rezonancom: krajnja implikacija je da je veza između naroda i vlasti u Kini u suštini
sado-mazohistička. To je film koji se najviše no ikad približio duhu Jeana Geneta (Žana Ženea), bliže
čak i od Genetovog Chant d'amour ( Ljubavna pesma).

Prevod i takst za temu je uradio: mita53

TITL

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.