| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dong gong xi gong aka Behind the Forbidden City aka East Palace West Palace (1996) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dong gong xi gong aka Behind the Forbidden City aka East Palace West Palace (1996)Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2014 u 22:40 |
|
Dong gong xi gong (1996) * Behind the Forbidden City * * East Palace West Palace * ![]() IMDb Režija: Yuan Zhang Scenarij: Yuan Zhang, Wang Xiaobo Žanr: Drama Jezik: Mandarinski Država: Kina Trajanje: 90 min Si Han ... A Lan Jun Hu ... Xiao Shi Jing Ye Wei Zhao Najsmeliji i najuspešniji od 'ilegalnih' nezavisnih filmova u Kini u 90.tim godinama i vrlo verovatno poslednji, s obzirom da je podstakao Filmski biro na optužbu za neovlaštenu proizvodnju i oduzimanje pasoša Zhang Yuanu. A Lana, mladog gej muškarca, uhapsio je u Pekingu, dok je gluvario u parku, i zadržao na noćnom ispitivanju Shi, mačo, ali latentno ambivalentan policajac. Dok A Lan opisuje svoj život od detinjstva i svoju seksualnu prošlost, postaje jasno da su njegove priče zapravo izražavanje njegove želje prema policajcu. To saznanje čini Shija agresivnijim. Film je intenzivna komorna drama s velikom rezonancom: krajnja implikacija je da je veza između naroda i vlasti u Kini u suštini sado-mazohistička. To je film koji se najviše no ikad približio duhu Jeana Geneta (Žana Ženea), bliže čak i od Genetovog Chant d'amour ( Ljubavna pesma). Prevod i takst za temu je uradio: mita53 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |