| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dong-Chang-Saeng Aka Commitment (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dong-Chang-Saeng Aka Commitment (2013)Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2014 u 23:31 |
|
Commitment (2013) ![]() Žanr: Akcija, Drama Trajanje: 113 min Država: Južna Koreja Jezik: Korejski Režija: Hong-soo Park Scenario: Seung Hyun Choi, Ye-ri Han, Ho-bin Jeong Uloge: Seung Hyun Choi ... Ri Myung-hoon / Kang Dae-ho Ye-ri Han ... Lee Hye-in Ho-bin Jeong ... Big Dipper Park Ji-Il ... južnokorejski agent Nakon neuspele špijunske misije njihovog oca, Myung-hoona i njegovu mlađu sestru Hye-in, severnokorejski režim šalje u radni logor. Da bi spasao život sestre, Myung-hoon pristaje da postane špijun i da se infiltrira u Južnu Koreju kao tinejdžer-prebeg. Dok pohađa srednju školu na jugu, upoznaje devojku koja se zove kao njegova sestra i kad se ona nađe u opasnosti, spašava je. Uskoro južnokorejska tajna služba otkriva njegove aktivnosti i počinje da ga prati, a njegova vlada šalje ubicu da ga eliminiše... Prevod uradio Jagger Ažurirao bojan969 - 04.Veljaca/Feb.2014 u 19:38 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2014 u 20:09 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2022 u 09:46 |
|
U najvećoj meri interesantan, dobrog akcijskog ritma, film koji, iako najpre kakav špijunski akcijaš, u jednom momentu flertuje i sa vršnjačkim nasiljem u školi, a govori nam zapravo o devetnaestogodišnjaku kojeg partija iz Severne Koreje šalje, di bi drugo, u Južnu, jelte, Koreju, kao obučenog ubicu, gde ga čeka pravi pičvajz od jurnjave i pucnjave, na prvom mestu među svojim redovima, dok za to vreme mora pohađati i vražiju srednju školu, nositi se sa tamošnjim izazovima, dok naravno da milicija ne spava te mu i oni na neki način vise nad glavom. Ima tu naravno još koječega, sestrica mu je ostala kao manje-više talac u Severnoj Koreji, dok u Južnoj pa upoznaje u školskoj mu klupi povučenu, slađu od života miličicu na čije patnje i boli ne može ostati imun uprkos svojoj distanciranoj ulozi u celoj toj, je li, hebadi.
Ma šta ću vam pričati film, gledajte ga.
Dakle, ima svega, ne nužno nabacanog, mahom i pije vodu, naletećemo usput i na nešto srceparajućih scena, šta ima veze, ko nije plakao, taj nije voleo, dok neće faliti ni pucnjave a bome ni tučnjave. Ne doseže kakve snegove Kilimandžara ali je meni bio interesantan, ni malo dosadan, dovoljno zabavan, iako bez ovde ionako nepotrebnog humora. Eto.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |