| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dom na krayu Aka The House on the Edge (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dom na krayu Aka The House on the Edge (2011)Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2013 u 00:17 |
|
Dom na krayu (2011) * The House on the Edge * ![]() Režija: Vladimir Čubrikov Žanr: Drama, Triler, Krimi Jezik: Ruski Država: Rusija Trajanje: 91 min Anastazija Zavortnjik ... Ana Dmitrij Isajev ... Sergej Marina Pravkina ... Jevgenija Sergej Astahov ... Andrej Ana je uspješna poslovna žena koja živi miran život u raskošnoj vili sa mužem, sinom i mlađom sestrom. No, uskoro se u njen život vrati bivši muž koji je upravo izašao iz zatvora i počeo je uznemiravati. Ana unajmi privatno obezbeđenje, no usprkos tome, Aninog sina neko kidnapuje i zahtjeva 2 miliona dolara za otkup. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |