| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dom Aka Dom: A Russian Family Aka Home (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dom Aka Dom: A Russian Family Aka Home (2011)Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2014 u 18:51 |
|
Dom (2011) * HOME * ![]() IMDb Režija: Oleg Pogodin Scenarij: Oleg Pogodin Žanr: Drama Jezik: Ruski Država: Rusija Trajanje: 127 min Sergey Garmash ... Viktor Shamanov Bogdan Stupka ... Grigory Ivanovich Shamanov Yekaterina Rednikova ... Natalya Vladimir Epifantsev ... Pashka Konstantin Adaev ... Toska Aleksandra Blednaya ... Valentina Evgeniya Dmitrieva ... Tamara Ivan Dobronravov ... Andrey Larisa Domaskina ... Administrator Raisa Priča o četiri generacije obitelji Shamanov, predvođeni Grigoryjem, muškarcem jake volje i njegovom osjetljivom suprugom Nadezhdom, koji žive u impozantnoj kući na sredini rijeke Don. Obitelj se priprema na proslavu stoljetnog rođendana Grigoryjevog oca, na kojem se pridruži i Grigoryjeva kćerka Tamara. Nakon 25 godina izbivanja, neočekivano se vrati i Grigoryjev najstariji sin Viktor. U ovoj disfunkcionalnoj obitelji ništa nije kako treba, djeca su u sukobu sa roditeljima i obrnuto, pa kada saznaju za pozadinu Viktorovog povratka sve se promjeni. Viktor je naime došao svojoj obitelji žreći zbogom jer su mu za petama profesionalne ubojice. NAGRADE: 2012 - Nika Awards Sergey Garmash, dobitnik nagrade za najboljeg glumca Larisa Malevannaya, dobitnica nagrade za najbolju sporednu glumicu Sergey Bubenko, nominacija nagrade za najbolji zvuk Eduard Artemev, nominacija nagrade za najbolju muziku Prevod je uradio preda10 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
marko034
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2014 u 17:14 |
|
gde da nadjem ovaj film da skinem ?poz
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |