Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dnevnik gledanja serija
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dnevnik gledanja serija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 88>
Korisnik
Poruka
stari View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stari Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2009 u 10:04
Imam jednu molbu,ako netko zna pravo ime,ili režisera ili kojeg glumca serije koju su naši preveli kao "Đumbirovo drvo" , a davala se na TV prije 20 - 30 god. Unaprijed hvala i izvinite ako pitanje nisam postavio na pravo mjesto .
Na vrh
Mammon View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mammon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2009 u 10:13
Poceo da gledam LOST, odgledah prve cetri epke i zasad mi deluje prosecno, ali znam ja kako ide to sa serijama, sto je vise gledas to ti je bolja iako je mozda sranje! :D
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2009 u 12:27
Jericho - Uz 24, najbolja serija koju sam ikad gledao!
Prosto fenomenalno.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2009 u 13:07
evo počeo sam sa drugom sezonom serije 24,,serija je stvarno vrh i mislim da će ova 2 sezona biti bolja od prve,iako je i prva bila genijalna...pozdrav
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2009 u 13:13
24 - sranje
prison break - jos vece sranje
lost - sranje u pljacku materijalnu
tru blood - za sad ok
heroes - recimo ok
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2009 u 14:19
pitanje za icemahera jel nastavljas sa prevodima za seriju kidnapped,posto su prvih pet epizoda zaista dobri.pozdrav

Nisam ja prevodio tu seriju druze, to sam samo postavio kod nas na sajtWink.

Ažurirao icemaher - 09.Srpanj/Jul.2009 u 18:14
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2009 u 02:57
Pogledao sam prve dve sezone serije Criminal Minds, sta reci osim fucking great & Fucking scaryLOL, ovo zadnje kazem jer je dosta zaje*ana serija, svakakvih ubica ima, psihopata, manijaka, od kojih ti se kosa dize, stalno me neko ubistvo izvadi od pamet... Serija je odlicna, odlicni glumci, vode extra teske istrage, sve je super, Jason Gideon - zakon...
Sutra nastavljam sa trecoj sezoniCool
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2009 u 03:24
uz 24,,gledam i scrubs osmu sezonu..obje serije su super
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2009 u 17:12
Počeo da gledam 24 ispočetka, definitivno najbolja serija. (po meni, naravno)
Jedva čekam 8. sezonu.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2009 u 22:12
Konacno sam zavrsio Criminal Minds, sve cetiri sezone, i sam odusevljen, svaka epizoda je odlicna, nemam zamerke, uvek mi je zanimljivo kako razmisljaju, za svakog ubicu posebni profil urade, i sta sve moraju da prezive da bi uhvatili nekog psihopata. Fantasticno, trenutno pored 24 i NCIS, postala je treca moja omiljena serija, jedva cekam sezonu 5.Clap
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2009 u 22:27
Čim je ti hvališ, moraću da je odgledam.

P.S.

Evo skida se Bones, sutra počinjem da gledam.
Malo sam gledao seriju na TV-u, i po onome što sam video je i više nego dobra.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2009 u 22:43
Hehe, sve takve serije gledam, posto ne volim SF, ovo mi je bilo predobro... Dok se naviknes na Criminal minds, u pocetku mozda ce ti biti malo dosadna, dok shvatis da moraju prvo u FBI BAU zgradu da se organiziraju i prave profil(razmisljaju, pisu po tabli, traze stare fajlove, otvaraju stare dokaze, stara ubistva i slicno), ali kad krenu na teren(mesto zlostora), onda tu ima dosta akcije.
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2009 u 22:46
Znam ja to, odgledao sam prošle nedelje 2-3 epizode na FOX Crimu.
Ali prvo moram da odgledam Bones.
To i tebi preporučujem da gledaš, ako nemaš šta.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2009 u 22:53
Imam puuuuno serijaLOL, CSI: Crime Scene Investigation, Time Warp, La Femme Nikita, Dark Blue, The Phillantropist 
Na vrh
hoshi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hoshi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2009 u 06:36
Gledam Everwood ,zavrsila sam drugu sezonu..Razmisljam se da skinem neku japansku seriju (ako ima engleskih titlova)Darije help?
Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledajuci, gledajuci bez daha.”
Na vrh
komodo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Linux user #468877

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2009 u 12:06
Fringe season 1 skinuo pa gledam, nije loša serija, mislim da će 2 sezona biti još bolja, videćemo.

Lock, stock... Mini series (2000) E ovim sam već oduševio samog sebe, Englezi su zakon dance
Šteta smao 7 serija ima pa skidam i gledam i ovo, filmovi su na pauzi, leto je ROFL
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2009 u 11:08
True Blood, definitivno najbolja nova serija 
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2009 u 17:28
Dark Blue - Pogledao sam prve 3 epizode iz ove nove serije, serija ima odlicnu pricu, ima dosta akcije(to najvise volimBig smile) kao i undercover operacije, odlicna tema(kriminal, razbijanje dilera droge). Prema ove 3 epizode nadam se da ce i dalje serija da bude odlicna.
Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2009 u 19:31
Little Britain USA (2008)  10/10
Pogledao sam prvu sezonu i odusevio sam se, serija je uglavnom parodija na savremen zivot, britanci i ameri, stvarno sam se ismijao+sto je sve genijalno odradjeno, transformacije dvojce glumaca itd...preporucujem svima da pogledajuThumbs Up

Ažurirao PsOaligator - 02.Kolovoz/Aug.2009 u 19:38
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2009 u 23:49
kako me dzeriko iznervirao serijica nije losa ali sto je kretwni ne zavrsise
Grrrrr

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 88>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.