| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Subtitles |
Dnevnik gledanja Serija |
Odgovori
|
Stranica <1 3031323334 38> |
| Korisnik | |
juvets
member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Poruke: 6 |
Citiraj Odgovor
Tema: Dnevnik gledanja SerijaObjavljeno: 20.Svibanj/May.2009 u 23:38 |
|
trenutno gledam ove serije :))))
1.Lost 2.Prison Break 3.Heroes 4.Legend of the seeker 5.Merlin 6.Invasion 7.Surface 8.Kidnapped 9.Gossip Girl -tek poceo 10.One tree hill -tek poceo 11.SuperNatural 12.Survivors 13.Robin Hood -tek poceo 14.Stargate Atlantis -tek poceo 15.Terminator the sarah connor :)) |
|
|
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Poseti WEB sajt člana
Dodaj na listu prijatelja
Moderator
NCIS & Dexter Fan Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Poruke: 5892 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2009 u 23:41 |
|
Pa napisi neki komentar za svaku posebno, ocenu. I ja mogu da postavim listu serija koje pratim, pa nista
|
|
![]() |
|
![]() |
|
juvets
member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Poruke: 6 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2009 u 20:21 |
|
1.Lost moja omiljena serija ocena je 10 izgubljeni na ostrvo
2.Prison Break ocena 10 (zatvor) Extra 3.Heroes ocena 8 4.Legend of the seeker ocena 9 Richard treba da unisti Lorda Rah'l 5.Merlin ocena 9 Carobnjak i Kralj Artur :) 6.Invasion ocena 6 - nije nesto Vanzemaljci :) 7.Surface ocena 6 -slicna ko invasion 8.Kidnapped ocena 6- lepo uradjena mada malo epizoda ima 13. Akcija 9.Gossip Girl -tek poceo al razbija serija tinejdzerska kao one tree hill :)) 10.One tree hill -tek poceo dobra 11.SuperNatural Horor Serija i koja mi se jako dopada ocena je 9 12.Survivors ocena 6. dosadna 13.Robin Hood -tek poceo slicna kao merlin i legend of seeker svidja mi se -ocena 8 14.Stargate Atlantis -tek poceo 15.Terminator the sarah connor - ko voli akciju :) radjena po filmu Terminator Ocena 9 |
|
![]() |
|
SuperSerb
Profil člana
Pronađi postove člana
Poseti WEB sajt člana
Translator
24 Fan Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Poruke: 765 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2009 u 20:53 |
|
Druze, pusti ti te serije, uzmi gledaj 24.
|
|
|
|
![]() |
|
helex
Active member
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Svibanj/May.2009 u 10:15 |
The Mentalist i Eleventh Hour Ažurirao helex - 22.Svibanj/May.2009 u 10:16 |
|
![]() |
|
Coffee
member
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Svibanj/May.2009 u 09:39 |
|
Ljudi dajte prevodite 8 serijal SCRUBS-a,
dr COX je neponovljiv! ![]() |
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi postove člana
Poseti WEB sajt člana
Approval team
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Poruke: 8006 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Svibanj/May.2009 u 10:51 |
4.) Potražnja titlova se vrši unutar 3 teme za to predviđene. Zabranjeno je tražiti da drugi za vas prevode jer svi prevoditelji ovo rade besplatno i za svoju dušu te nesebično odlučuju svoj težak rad podijeliti sa vama!!!!! Dozvoljeno je samo upitati postoji li određeni titl kojeg niste pronašli korištenjem tražilice, odnosno na pristojan način iskazati potrebu za određenim titlom bez upotrebe riječi poput hitno, prevedite, itd. U vezi potražnje titlova za filmove koristite ove teme: Lista potrebnih prijevoda do 2005 g. i Potrebni Prevodi Za Filmove od 2005. g., a za serije: Potraznja prevoda za serije |
|
![]() |
|
![]() |
|
broj 1
member
Pridružen: 21.Travanj/Apr.2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Poruke: 13 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2009 u 18:03 |
|
RTS je poceo da emituje italijansku seriju Korleone.Petkom u vecernjem terminu (sinoc je bila 2. epizoda)Da li neko ima neku informaciju o toj seriji(6 Ep.)Da li je ima na netu.
|
|
![]() |
|
conja
Profil člana
Pronađi postove člana
Poseti WEB sajt člana
Active member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Poruke: 103 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2009 u 19:30 |
|
To je ova serija : Il capo dei capi |
|
![]() |
|
broj 1
member
Pridružen: 21.Travanj/Apr.2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Poruke: 13 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2009 u 22:21 |
|
Hvala burazeru!!Sacekacemo prevode.A mozda je neko skida sa rts-a pa ce je izbaciti na nekom sajtu.I TV rip je dobra varijanta.
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi postove člana
Poseti WEB sajt člana
Moderator
NCIS & Dexter Fan Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Poruke: 5892 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2009 u 22:31 |
|
Ovde pisemo o nekih serija(epizoda) kojih smo pogledali, nije mesto za potraznju za download, niti pa za prevode.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi postove člana
Poseti WEB sajt člana
Moderator
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2009 u 03:40 |
|
Kidnapped 2006 - Odlicna serija, sve 13 epizode su ispunjene neizvesnosti i akcije, izdaje, pretnje, serija te drzi do samog kraja dok ne saznas ko je pravi kidnaper, tojest glavni i odgovorni organizator tog haosa... Fantasticno, uzivao sam dok sam gledao ovu seriju, odusevljen sam radnjom, kako je sve smisljena, svaka cast. Preporuka svima!!!! 1000/10
|
|
![]() |
|
![]() |
|
outside
Translator
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2009 u 22:47 |
|
evo počeo sam gledati 24,,i pogledao 5 nastavaka i serija mi je super,,pozdrav
|
|
|
Joe purdy,musician legend..
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi postove člana
Poseti WEB sajt člana
Moderator
Ubačeni element Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Cook Islands Status: Offline Poruke: 4528 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2009 u 23:27 |
|
Završavam sa gledanjem druge sezone "Terminator - Sarah Connor Cronicles" i sve sam više razočaran. Shvatili su da ne mogu sve 22 epizode bježati od cyborga pa su u seriju počeli upadati novi likovi sa svih strana uz prilično glupe ili nejasne razloge zašto su se zapravo pojavili. Osim toga, strašno me muči nekoliko stvari:
- Kako to da su noviji modeli sve gluplji i gluplji i redovito dobe po pi od ljudi i starijih modela?- Zašto svaki je ni put cyborg mora doći na pola metra od žrtve i prvo ju upitati: "Sarah Connor?", "John Connor?", "Pero Perić?". Podsjećaju me na onog jadnog kojota koji nikako ne može uhvatiti pticu trkačicu, bez obzira kakav plan skovao.- Hoće li se snimiti epizoda sa alternativnim krajem u kojemu će neki od cyborga dobiti napad inteligencije i popesti se na neki krov i snajperom skenjati nekog od glavnih glumaca umjesto da ih naganja kroz pola grada i na kraju dobije po pi ?Sve u svemu, prva sezona je puno bolja od druge. |
|
![]() |
|
stari
member
Pridružen: 20.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Poruke: 7 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2009 u 10:04 |
|
Imam jednu molbu,ako netko zna pravo ime,ili režisera ili kojeg glumca serije koju su naši preveli kao "Đumbirovo drvo" , a davala se na TV prije 20 - 30 god. Unaprijed hvala i izvinite ako pitanje nisam postavio na pravo mjesto .
|
|
![]() |
|
Mammon
Active member
Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Greece Status: Offline Poruke: 222 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2009 u 10:13 |
|
Poceo da gledam LOST, odgledah prve cetri epke i zasad mi deluje prosecno, ali znam ja kako ide to sa serijama, sto je vise gledas to ti je bolja iako je mozda sranje! :D
|
|
![]() |
|
SuperSerb
Profil člana
Pronađi postove člana
Poseti WEB sajt člana
Translator
24 Fan Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Poruke: 765 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2009 u 12:27 |
|
Jericho - Uz 24, najbolja serija koju sam ikad gledao!
Prosto fenomenalno.
|
|
|
|
![]() |
|
outside
Translator
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2009 u 13:07 |
|
evo počeo sam sa drugom sezonom serije 24,,serija je stvarno vrh i mislim da će ova 2 sezona biti bolja od prve,iako je i prva bila genijalna...pozdrav
|
|
|
Joe purdy,musician legend..
|
|
![]() |
|
Sentinel
Translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Online Poruke: 1394 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2009 u 13:13 |
|
24 - sranje
prison break - jos vece sranje lost - sranje u pljacku materijalnu tru blood - za sad ok heroes - recimo ok |
|
|
IMAGiNE
Rado bih nastavio ovaj dvoboj dovitljivosti i vokabulara, ali nazalost vidim da si nenaoruzan. Kolicina inteligencije na svijetu je konstantna, samo se broj stanovnika povecava. |
|
![]() |
|
panmarko
Uploader
Pridružen: 04.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: srbija do tokia Status: Offline Poruke: 264 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2009 u 14:19 |
|
pitanje za icemahera jel nastavljas sa prevodima za seriju kidnapped,posto su prvih pet epizoda zaista dobri.pozdrav
Nisam ja prevodio tu seriju druze, to sam samo postavio kod nas na sajt . Ažurirao icemaher - 09.Srpanj/Jul.2009 u 18:14 |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 3031323334 38> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |