Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - >>Dnevnik gledanja Filmova<<
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

>>Dnevnik gledanja Filmova<<

Odgovori Odgovori Stranica  <1 273274275276277 771>
Korisnik
Poruka
IvanBM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IvanBM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 20:08
Legion      7/10
Solidan Akcijski horor
da se pogledati

Hamlet (1948.) 8/10
Klasik - što reći

Hamlet (2009.)   10/10
David Tenant, meni vrlo dobar glumac
onaj tko je u dobi kada je to za lektiru neka si uzme 3 sata
ovo je rađeno točno po knjizi.
Jedino nema za njega prijevoda na našim jezicima, dok za ovaj gore ima.
Ovaj novi je po meni remake staroga.
S Poštovanjem!
Ivan B.M.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 20:50
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

Shutter Island (2010)

Odlican psiho triler, fenomenalno odradjen, gluma takodje odlicna, sve sto kazem van toga bice spoiler Smile tako da preporuka za sve... 10/10

Slažem se, film je predobro napravljen, jedino mi nekako DiCaprio ne paše skroz u ulogu. Dobro je odradio, ali nije mi on za taj film... Možda griješim, ali takav imam neki feeling.

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 20:55

[/QUOTE]

Legion 4/10 ispod ocekivanja. Ni ovde nisam docekao kraj, ali pretpostavljam sta je bilo.

[/QUOTE]

Definitivno ispod očekivanja. Kad sam gledao trailer mislio sam da će film zakovati me za stolicu, ali isto nisam mogao dočekati kraj, ali valjda kad previše očekuješ uvijek se moraš razočarati.

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2010 u 09:38
jel ima ovde ljubitelja ruskih filmova da mi neko preporuci neki koji mozda nisam gledao
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2010 u 11:30
Shutter Island (2010)
Odličan posao čika Martina i Lea. Dobar psiho triler (mada bih ja ovo nazvao bizarno ispričanom ljubavnom pričom Big smile), dobro ispričan, odlična muzika. Dva sata zakucanosti za stolicu Smile Kao što kolege rekoše prije sve što više kažem je spoiler tako da dosta Big smile

OCJENA: 10/10
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2010 u 15:31
Shutter Island (2010) 7/10

Iako skoro po defaultu osećam animozitet prema Leonardu a u poslednje vreme i prema Scorseseu, na prvu loptu bih za ovaj film rekao WOW. Bez mnogo razmišljanja bih rekao i da je ovo svakako jedan od najboljih Holivudskih filmova u poslednjoj, pa recimo, deceniji.
Iz prethodnih rečenica bih ipak izdvojio: "na prvu loptu" i "bez mnogo razmišljanja"...

Opširnije...

Na vrh
Troglodit View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Troglodit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2010 u 08:06
Shutter Island 10/10
Obozavam ovakve fimove, treba overclockovati mozak da bi pohvatao sve asocijacije.
Na vrh
IvanBM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IvanBM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2010 u 12:55
Paranormal Activity    9/10
solidan hororac, jedva čekam drugi dio.
Jel netko zna gdje se može nabaviti sva tri kraja toga filma, i jeli netko zna jel samo kraj drugačiji ili je cijeli film nešto drugačiji?????

S Poštovanjem!
Ivan B.M.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2010 u 13:08
ček bre, kako solidan, a dade mu 9 Confused
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
IvanBM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IvanBM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2010 u 13:20
dadoh mu 9 jer mi se sviđa taj način snimanja i film nije opće dosadan...
ajdmo rec malo višeod solidnog, tj. gledao sam i biljih horora.
S Poštovanjem!
Ivan B.M.
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2010 u 13:23
Originalno postovano od strane IvanBM IvanBM piše:

Paranormal Activity    9/10
solidan hororac, jedva čekam drugi dio.
Jel netko zna gdje se može nabaviti sva tri kraja toga filma, i jeli netko zna jel samo kraj drugačiji ili je cijeli film nešto drugačiji?????

Zar postoji više verzija filmova sa različitim krajevima Confused
Ili sam nešto krivo pokopčala
Na vrh
IvanBM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IvanBM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2010 u 13:28
da imaju 3 vrste krajeva
ja imam film  gdje na kraju nju ubije policija, u kinima je bila verzija u kojoj ona njega donese gore baci u kameru i skoči ispred kamere i tako završava, a treća verzija je kada se ona ispred kamere poreže po vratu., ali asm vidi samo ovu svoju,a ove dvije nemogu naći.
Mislio sam da netko od vaš zna pa da vidim jel možda zna netko nešto više o tome.
S Poštovanjem!
Ivan B.M.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2010 u 13:30
Ja znam za dve verzije ali je ratličito samo poslednjih par minuta.
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2010 u 13:45
Te dve imam i ja, za treću ne znam (ovu sa rezanjem vrata)
Na vrh
Alexander Supertramp View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexander Supertramp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2010 u 13:49
Originalno postovano od strane IvanBM IvanBM piše:

da imaju 3 vrste krajeva
ja imam film  gdje na kraju nju ubije policija, u kinima je bila verzija u kojoj ona njega donese gore baci u kameru i skoči ispred kamere i tako završava, a treća verzija je kada se ona ispred kamere poreže po vratu., ali asm vidi samo ovu svoju,a ove dvije nemogu naći.
Mislio sam da netko od vaš zna pa da vidim jel možda zna netko nešto više o tome.

I ja sam gledao isti kao ti, sa policijom na kraju.
evo druga http://www.youtube.com/watch?v=XuTsqNDBC4I&feature=fvsr
i treca http://www.youtube.com/watch?v=_I64jb_OdE4&feature=related
Na vrh
IvanBM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IvanBM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2010 u 14:07
ok tnx
S Poštovanjem!
Ivan B.M.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2010 u 14:08
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2010 u 16:10
The Crazies 2010 - Ocjena 5/10

Razočarenje. Zbog tematike filma očekivala sam puno više, ali film toliko loše sniman da se jednostavno nisam mogla ufurati u film Unhappy
Jadan je film kojem jedva čekaš kraj Stern Smile
Na vrh
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2010 u 19:32
A još jadniji kome ne dočekaš ni polovinu Son de mar 0/10Confused
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2010 u 20:11
Originalno postovano od strane Bardem Bardem piše:

A još jadniji kome ne dočekaš ni polovinu Son de mar 0/10Confused

Jel to ovaj Son de mar (2001) http://www.imdb.com/title/tt0261311/combined ???

Ako je to, trebao si pogledati do kraja. 8/10
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 273274275276277 771>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.