Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - >>Dnevnik gledanja Filmova<<
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

>>Dnevnik gledanja Filmova<<

Odgovori Odgovori Stranica  <1 262263264265266 771>
Korisnik
Poruka
Sundjer Bane View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sundjer Bane Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2010 u 17:08
The Box 2009

U pocetku je spor i dosadan (kao svaki obecavajuci film ) i do negde posle polovine moze se reci dobar, a onda je previse SF-a unistilo film. U svakom slucaju dobra i interesantna tema. Bracni par dobja drvenu kutiju i ponudu da ako pritisnu gumb (:D) bice im isplaceno milion dolara ali ce neka osoba zbog toga izgubiti zivot...
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2010 u 13:41
Tropa de elite
http://www.imdb.com/title/tt0861739/

Jako dobar, prica o kriminalu u Rio de Zaneiru, korupciji u policiji, narko dilerima, oruzju na ulicama, i elitnoj jedinici koja obavlja "crne poslove"... 9/10
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2010 u 15:20
Irreversible
Jako, jako tezak film za gledanje... pogotovo za osobe zenskog pola...
Ja sam ga gledala pred spavanje, pa posle nisam mogla da spavam...
Jako mracan, depresivan i zaista tezak po psihu...
Vrhunski uradjen sa te strane, ali  Monicu Bellucci i Vincent-a Cassel-a nakon gledanja ovog filma ima da zaobilazim u sirokom krugu...ostale su mi nekako upecatljive njihove uloge, i sad kad ih vidim, prva asocijacija mi je ovaj film i "stanje" u kome sam bila za vreme i nakon njegovog gledanja...
Ko ne zeli da dozivi isto neka ga preskoci obavezno, iako je zasluzio 10/10...
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2010 u 17:52
The time Traveler's Wife 7/10. Simpatican film, emotivan, dobra gluma, ali za moj ukus prespooor i ne nesto revolucionaran. 
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2010 u 22:17
evo par filmova sto odgledah nedavno vrijednih spomena:

Antichrist (2009)
- u zadnje vrijeme gledam filmove iz 2009. i od dosta sam odustala a ovaj mi je odlican.

Amores Perros (2000)

- odlican film, tri price o likovima sa sjebanim zivotom koji su povezani s jednim dogadjajem. Ostavio je dosta dubok dojam u meni.

Burn After Reading (2008)

- braca Coen,vise ne trebam reci :)

Deceiver (1997)

- ne mogu vjerovat da nisam prije gledala ovaj film!! Predobro! Tim Roth mi je prejeben glumac i inace ali u ovim filmu je..

Tropa de Elite (2007)
- bas procitah maloprije da ga je isto netko gledao i da mu je dobar. Djelim misljenje.

Ažurirao asvalttina - 17.Veljaca/Feb.2010 u 22:17
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2010 u 22:43
Up in the air  6/10

Sladunjavo i predvidljivo, iako počinje dosta dobro...

Originalno postovano od strane asvalttina asvalttina piše:

evo par filmova sto odgledah nedavno vrijednih spomena:

Deceiver (1997)

- ne mogu vjerovat da nisam prije gledala ovaj film!! Predobro! Tim Roth mi je prejeben glumac i inace ali u ovim filmu je..

Genijalan film, gledao ga slučajno još davno...

Ažurirao bubba ho-tep - 17.Veljaca/Feb.2010 u 22:51
Na vrh
Akhet View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Akhet Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2010 u 23:29
Nešto sam usporio sa filmovima, sada većinom serije gledam. Zadnji film koji me je oduševio je Gran Torino.
   MAGICA ROMA
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2010 u 02:55
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

Up in the air  6/10

Baš to, gna, gna... LOL Osima par duhovitih scena i recimo neke dobre ideje za razmišljanje koja se provlači - baš ništa drugo! Confused
Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2010 u 03:16
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Up in the air  6/10

Baš to, gna, gna... LOL Osima par duhovitih scena i recimo neke dobre ideje za razmišljanje koja se provlači - baš ništa drugo! Confused

Ljudi sve vam je jasno kada je ovakav film nominovan za Oskara pa i Kluni za uloguConfused izgleda "Naterala orla zla godina"LOL
Na vrh
devla View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj devla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2010 u 10:55
Up in the Air (2009) - 10/10
La grande illusion (1937) - 10/10
Män som hatar kvinnor (2009) - 4/10
La stanza del figlio (2001)  - 8/10
Madeo (2009) - 10/10

Na vrh
Alexander Supertramp View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexander Supertramp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2010 u 00:57
(500)Days Of Summer - 9/10, odlican, bas me fino nasmijao Clap

Extreme Ops - 4/10, bio na tv, meni bilo dosadno, inace mi vjerovatno nikad ne bi ni palo na pamet da gledam to, ali eto...

Hors De Prix(Priceless) - 7,5/10, volim scenu sa 1e i 10 sekundi Smile

Ažurirao Alexander Supertramp - 19.Veljaca/Feb.2010 u 01:01
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2010 u 19:39
Law abiding citizen iliti Ajnstanova osveta 6.8/10  Film je na pocetku obecavao, ali se do kraja pretvorio u americku limunadu. Osecam da ce za dve godine biti jedan od onih filmova na pinku, koji idu svake tri nedelje.

Private Parts 10/10 ustvari realno bi bilo da dam 9/10 ali me je bas nasmejao i red je da ga castim. Ne znam kako sam prpustila ovaj film. Rado bih ga gledala kao seriju. LOL
Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2010 u 03:56

nine 2009 9/10

pa sta znam, nisam bas lud za mjuziklima ali ovaj film mi se svideo, odlicna glumacka postava, osim Penelope Kruz ona mi je bila totalno neubedljiva u svemu sto je radila u filmu, dok su Nikol Kidman i Marion Cotillard bile odlicne, ne mogu da se nacudim kako Nikol Kidman izgleda a ima 43 godine. dok je Marion Cotillard prelepa, prava francuska lepotica! lepsa je od milion dolara u kesu!

http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2010 u 11:18
Originalno postovano od strane xyd xyd piše:

ne mogu da se nacudim kako Nikol Kidman izgleda a ima 43 godine

Hirurgija i plasitka su cudo, vise ni za guzu na TV ne moze da se kaze da je lepa, jer se kroz glavu provuce "a da li je njena..?"LOL
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2010 u 11:48

Jučer popodne odgledala The terorist next door. Dobar i zanimljiv fim. Ocjena 7/10

Stavila Mutant Chronicles i nije mi se dopao. Dosadno toliko da sam se u par navrata uhvatila kako uopće ne pratim film nego razmišljam o nećem drugom. Na kraju ugasila. Pošto nisam odgledala do kraja neću dati ocjenu.
Na vrh
Zloco&company View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zloco&company Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2010 u 11:51
Originalno postovano od strane Gajtana Gajtana piše:

Jučer popodne odgledala The terorist next door. Dobar i zanimljiv fim. Ocjena 7/10

Stavila Mutant Chronicles i nije mi se dopao. Dosadno toliko da sam se u par navrata uhvatila kako uopće ne pratim film nego razmišljam o nećem drugom. Na kraju ugasila. Pošto nisam odgledala do kraja neću dati ocjenu.

Smeće od filma...nisam ga ni ja mogao pogledat do kraja
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2010 u 19:57
Agora (2009) prosecan film, nije los, ali ocekivala sam vise 7/10
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2010 u 23:33
Odgledala Surrogates(2009)

Big smile mi lajk ti....Brus Vilis u svom elementu Big smile mi lajk it

malo, malčice više i ni malo drugačijeLOL ima ovde http://forum.titlovi.com/t28345_p723676.html#723676
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2010 u 15:15
Bojo, a šta je sa Heavenly forrest?Wink
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2010 u 15:20

Bojo, a šta je sa Heavenly forrest?Wink

Čekam da se Čudo odluči hoće li prevoditi, pa ako neće on da uzmem ja da odradim Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 262263264265266 771>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.