Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Subtitles
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Film, filmske novosti i zanimljivosti
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed: >>Dnevnik gledanja Filmova<<
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Kalendar   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Obaveštenje svim NOVIM članovima !!!

>>Dnevnik gledanja Filmova<<

Odgovori Odgovori Stranica  <1 262263264265266 317>
Korisnik
Poruka
wolverine View Drop Down
Translator
Translator
sex addict

Status: Offline
  Citiraj wolverine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: >>Dnevnik gledanja Filmova<<
    Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2010 u 13:08
23 - Nichts ist so wie es scheint (1998) 8/10

Priča o čuvenom nemačkom hakeru Karl "Hagbard" Koch-u iz druge polovine 80ih. Nakon što ostaje siroče u nasledstvo dobija stan i kućni kompjuter (čitaj Komodor, hehe). U početku mu služi za dopisivanje i raspravu sa istomišljenicima vezanim za teorije zavere prvenstveno inspirisanim knjigom R.A. Wilson-a "Iluminati", ali ubrzo sa prijateljem Davidom počinje da hakuje vladine i vojne kompjutere, da bi nakon toga krenuo da radi za KGB.

rock'n'roll is about emotions,
punk rock is about attitude,
hardcore is a way of life!

Na vrh
icemaher View Drop Down
Moderator
Moderator
NCIS & Dexter Fan

Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2010 u 15:02
Originalno postovano od strane Alexander Supertramp

Originalno postovano od strane faithlessmary

Cloudy with a chance of meatballs 8,5/10. Super crtani film, steta sto vise uopste nisu za decu, jer ovakve fore jos ovolikom brzinom ispaljene nema sanse da pohvata mladje dete, sem ako nije sinhronizovano ( a nadam se da nece biti, kad budem imala dete ono nece gledati sinhronizovane crtace). Crtani ima dosta fora, nekad je super smesan, onda malo preteraju sa akcijom, pa opet urnebesan, pa opet malo spusti itd. Najbolja scena mi je sa tatom, koji treba da posalje mail hahahaha istu facu bi slozio i moj tata hahaha. Sve u svemu lepo odradjeno i super mastovito.

Odlican definitivno, na trenutke urnebesan LOL Likovi sjajni - policajac, majmun, gradonacelnik koji postaje sve veci... odlican crtani!
+1 super crtani, sinoc sam ga pogledao, dosta je zabavan. A za onaj mail i meni je bilo jako smesno, umesto virus on posalje smesan video klip 8/10

Na vrh
dario78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Citiraj dario78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2010 u 17:09
Na vrh
Alexander Supertramp View Drop Down
Active member
Active member

Citiraj Alexander Supertramp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2010 u 18:43
Originalno postovano od strane cudak_31177

The Time Traveler's Wife

10/10

Pocepo me film ko mače muškatlu. Nije baš sve iz Hollywooda smrad, čemer i sramota... LOL

I mene je, pff, odgledah ga sinoc.. nisam ga uopste tako zamisljao, niti ocekivao nesto posebno, ali mi se jako dopao. I jos Rachel McAdams inlove  9/10
Na vrh
aca1 View Drop Down
Translator
Translator

Citiraj aca1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2010 u 22:31
A sada dve komedije limunadice(tanke)
Prva je americka Couples Retreat 5/10
A druga je francuska za nijansu bolja Bienvenue Chez Les Ch'tis 5,5/10
Preskociti oba...

Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Translator
Translator
Neprikosnovena Mary

Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2010 u 23:46
HMS Defiant.  8/10.

Odlican klasik. Gluma je odlicna, moglo je biti jos malo vise zapleta, ali i ovako je ok, prica zanimljiva.
www.reaching-english.com
Na vrh
hkirin1 View Drop Down
member
member

Citiraj hkirin1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 11:44
Daybreakers (2009) 8/10 - vrlo dobar film, vrijedan gledanja. evo sad prije neki dan je izašlo R5 izdanje tako da ćete moći još bolje uživati u filmu.
Na vrh
aca1 View Drop Down
Translator
Translator

Citiraj aca1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 19:41
www.imdb.com/title/tt1260581/

Red Riding: 1980 (2009)

8/10
PreporukaClap
Na vrh
icemaher View Drop Down
Moderator
Moderator
NCIS & Dexter Fan

Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 02:14
Smokin' Aces 2: Assassins' Ball (2010)
Sranje, za mene nije ni slovo S od prethodnog Smokin' Aces (2006)(bolja ekipa, bolja prica, nema toliko preterivanja), a ovde preterano prskanje krvi na sve strane, bliske scene ubistva kao u horor filmovima, nista mi se ne dopada, hm, jedino ona Ariella MartinezvidiAndja 1/10

Na vrh
Zloco&company View Drop Down
Active member
Active member

Citiraj Zloco&company Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 20:09
Saw 6

6/10 i to jedino zato jer sam fan serijala i koliko toliko mi se svidio kraj
Izbor glumaca...očajan...sa iznimkom Jigsawa
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Translator
Translator

Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 22:33
It's Complicated (2009)
Odlična romantična komedija koja je prije svega napravljena za ljude iznad 45 godina. Zašto? Zato što su glavni likovi troje ljudi iznad 50 godina i film se bavi temama koje nisu bliže mlađoj populaciji (kojima se film vjerovatno neće svidjeti). Odličan scenario, savršena gluma Meryl Streep, Aleca Baldwina i Steve Martina. Priča se vrti oko troje ljudi koji se nalaze u ljubavnom trouglu. Streep i Baldwin su bivši bračni supružnici koji se počinju švalerisati LOL On je u maloj krizi braka sa svojom novom, mlađom ženom (radi koje je ostavio Streep) i ponovo se zaljubljuje u svoju bivšu ženu, koja je opet neodlučna i ne zna šta da radi. Tu se ubacuje i Martin i onda sve postaje komplikovano LOL Kao što sam rekao film je prvenstveno namijenjen starijoj populaciji mada se i mi mlađi možemo zabaviti s njim. Ja lično sam se oduševio i čitav film sam pregledao sa blagim osmijehom na licu.
OCJENA: 9/10

EDIT:
Koga interesuje može skinuti scenario sa
http://www.universalpicturesawards.com/pdfs/screenplays/Its_Complicated_Screenplay.pdf

Ažurirao Nameless One - 11.Veljaca/Feb.2010 u 22:34
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Moderator
Moderator
Dežurna cica veštica

Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 23:42
Originalno postovano od strane cudak_31177

The Time Traveler's Wife

10/10

Pocepo me film ko mače muškatlu. Nije baš sve iz Hollywooda smrad, čemer i sramota... LOL

+1

(znam da sam rekla da više neću slušati njegove preporuke, ali davio me preko skajpa dok nisam rekla da ću odgledati LOLLOLLOL)

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
Administrator
Administrator
Seljačine U Splačine!!!

Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 23:46
Eto, vidiš da je dobro biti davljen ponekad Big smile
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Moderator
Moderator
Dežurna cica veštica

Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 23:49
Pa, jeste....ali džaba, ni ovaj put nisam plakala....postajem beznadežan slučaj Unhappy
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
Moderator
Moderator
Stočar

Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 00:25
Originalno postovano od strane bojanadj

Pa, jeste....ali džaba, ni ovaj put nisam plakala....postajem beznadežan slučaj Unhappy

Jesi li pogledala Heavenly forest? Genijalan film, ima da te skrši...

http://www.imdb.com/title/tt0872022/

Na vrh
roblau View Drop Down
member
member

Citiraj roblau Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 11:22
Ja sam zadnje gledala film Princeza i Marinac i odusevljena sam tim filmom. Vec dugo nisam vidjela tako odlican ljubavni i dramaticni film. Koji film ste vi zadnje gledali???
Na vrh
hkirin1 View Drop Down
member
member

Citiraj hkirin1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 12:08
Everybody's Fine (2009) 9/10, iznenađen sam

The Hurt Locker (2008) 10/10, odličan film!

The Collector (2009) 7/10
, prekrvav LOL

Ažurirao hkirin1 - 13.Veljaca/Feb.2010 u 12:33
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
Moderator
Moderator
Stočar

Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2010 u 03:53
The Firm (2009)  7/10

Još jedan u nizu filmova o navijačima. Ne toliko dobar
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2010 u 03:57
Everybody's Fine (2009) 8/10

Dobio narudžbenicu za skidanje ovog filma od lepše mi polovine, našao, video omot (pomislih još jedna bozica u fazonu "Meet the Parents")... I dobro, gledamo večeras, kad, ni blizu očekivanog...
Odlična (i teška) drama sa fenomenalnom glumačkom postavom.
Kako ne biste imali pogrešnu prestavu, reći ću samo ovo: Franku (De Niro), ocu četvoro dece, sad već odraslih ljudi, rasutih po celim SAD, umire žena... Nakon izvesnog vremena iako su dogovorili okupljanje u porodičnoj kući, niko ne dolazi izmišljajući raznorazne izgovore. Pošto "breg neće Muhamedu, Muhamed će bregu", Frank odlučuje da poseti svakog od njih...

Opširnije...

Problemi, sugestije, predlozi, ... darije@titlovi.net
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
Administrator
Administrator
Seljačine U Splačine!!!

Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2010 u 13:12
Originalno postovano od strane bubba ho-tep

Jesi li pogledala Heavenly forest? Genijalan film, ima da te skrši...

http://www.imdb.com/title/tt0872022/

Jel' za ovo nema prevoda ili ne mogu da ga nađem?

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 262263264265266 317>

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.56a
Copyright ©2001-2009 Web Wiz

Stranica je generirana u 0,365 sekundi.
Download.hr