| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Divorce Invitation (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Divorce Invitation (2012)Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2013 u 17:03 |
|
Divorce Invitation (2012) ![]() IMDb Režija: S.V. Krishna Reddy Scenarij: S.V. Krishna Reddy, Bala Rajasekharuni Žanr: Komedija, Romansa Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 110 min Jamie-Lynn Sigler ... Dylan Jonathan Bennett ... Michael Nadia Bjorlin ... Alex Roverson Andrea Bowen ... Melanie Jadon Wells ... Toby Elliott Gould ... Paul Lipnicks Lainie Kazan ... Elaine Lipnicks Jennifer Elise Cox ... Bride Richard Kind ... George Mason Mike Christian, sretno oženjeni muškarac slučajno sretne Alex, bivšu ljubav iz srednje škole i iskre odmah polete. Kada Mike shvati da je Alex žena njegovog života, nailazi na novi problem. Potpisao je čvrst predbračni ugovor i njegova žena mu ne želi dati razvod. Prevod je uradila Naomi5 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |