| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Divergent (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Divergent (2014)Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2013 u 23:34 |
|
|
|
||
![]() |
Žanr: akcija, avantura, ljubavni Režija: Neil Burger
Uloge: Kate Winslet, Shailene Woodley, Theo Jamesm, Miles Teller, Ray Stevenson, Ansel Elgort, Tony Goldwyn, Maggie Q, Ashley Judd Jezik: engleski Premijera: 21. mart 2014. godine
Radnja: Ekranizacija popularnog distopijskog romana Veronike Rot. Radnja se odvija u Čikagu u dalekoj budućnosti. Društvo je podeljeno na pet odvojenih frakcija, od kojih svaka predstavlja određene vrline čovečanstva: Nesebični, Miroljubivi, Čestiti, Neustrašivi i Učeni. Šesnaestogodišnja Tris Prajor ima tajnu - ona je jedna od Divergentnih, osoba koje se ne uklapaju ni u jednu grupu. Upozorena je da to ne otkriva, jer bi to moglo da joj donese smrt. Tris saznaje za tajne konflikte koji razdiru naizgled savršeno društvo, i saznaje zašto vlasti smatraju Divergemtne tako opasnim.
Izvor: http://www.filmopis.com IMDB |
Your soul could never grow old, it's evergreen

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2014 u 18:12
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2014 u 00:52
I da naglasim nisam peglala.

Film je, naravno, prepun klišea (kad vidite njega u prvoj sceni odmah vam je jasno kako će se to odvijati
), ali meni nisu ni malo smetali, šta više, godili su mi, vraćajući me u neko ranije doba kad sam mnogo više uživala u filmovima
Eh, da, i jedva sam čekala prvi kiss 
, ali moram priznati da sam dva puta proveravala koliko ima do kraja, jer nisam želela da se završi! Ne pamtim kad sam to poslednji put radila. 

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2014 u 02:41
Samo zamisao, ideju, oko koje se sve vrti, i to je to... Nedostaje mu kompleksnost, drama i emocije, pošto su svi glumci kao roboti
Ok, film je gledljiv, ali ništa specijalno...
Your soul could never grow old, it's evergreen

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2014 u 07:49
Draga, kad gledaš film skini uniformu i opusti se.

Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2014 u 09:56
Kraj je mogao da bude malo više dorađen, ali možda je otvoren za nastavak. Isto tako sam jedva pristala da gledam The Hunger Games, ali me je tako prijatno iznenadio, da sam gledala i nastavak.
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj
Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2015 u 18:05
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |