| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dimenticare Venezia Aka To Forget Venice (1979) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dimenticare Venezia Aka To Forget Venice (1979)Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2015 u 21:49 |
|
To Forget Venice (1979) "Dimenticare Venezia" (originalni naslov) ![]() Žanr: Drama Trajanje: 110 min Država: Italija, Francuska Jezik: Italijanski Režija: Franco Brusati Scenario: Franco Brusati, Jaja Fiastri Uloge: Mariangela Melato ... Anna Eleonora Giorgi ... Claudia Erland Josephson ... Nicky Nerina Montagnani ... Caterina David Pontremoli ... Picchio Italijanska drama Franca Brusatija koja je bila nominovana za Oskara za najbolji strani film 1979. godine. Bivša operska pevačica Marta je majčinska figura na čelu nekonvekcionalnog italijanskog domaćinstva koje se sastoji od usvojene nećake Anne i njene ljubavnice Claudie. Kad im u posetu dođe Martin gej brat Nicky sa svojim partnerom Picchiom, Marta i njeno društvo planiraju zajednički put u Veneciju. Ali Marta iznenada umire od infarkta, a parovi se prisećaju bolje prošlosti, svojih roditelja i preispituju i procenjuju svoje živote... Prevod uradio Gaca62 Ažurirao bojan969 - 21.Sijecanj/Jan.2015 u 21:43 |
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2015 u 21:56 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2015 u 22:26 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |