| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Die Letzten Männer Aka The Last Real Men (1994) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Die Letzten Männer Aka The Last Real Men (1994)Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2013 u 00:35 |
|
Die Letzten Männer (1994) * The Last Real Men * ![]() IMDb Režija: Ulrich Seidl Scenarij: Ulrich Seidl Žanr: Dokumentarni Jezik: Njemački Država: Austrija Trajanje: 60 min Karl Schwingenschloegl Hermann Schneeweisz Teresita Schneeweisz Conchita Klausner Franz Klausner Izel Schmid Walter Schmid Aileen Walther Andreas Walther Johann Steiner Theresa Steiner Hermann Rausch Linda Rausch Arceli Krieger Razočarani propalim vezama i zahtjevima od strane lokalnih žena, sve se više Austrijanca odlućuje za bark sa ženama sa Tajlanda i Filipina. Upitani o pozitivnim stranama svojih azijskih supružnika, odgovor austrijskih muževa je bio "One ne proturječe". Glavni protagonist filma je četrdesetogodišnji Karl S., učitelj iz Beča koji nakon propalog braka traži trajno partnerstvo i ženu koja ne dovodi u pitanje svoju tradicionalnu ulogu. Njegovo rješenje je žena s Dalekog istoka. Karl S. posjećuje nekoliko mješovitih parova kako bi dobio jasniju sliku o svojoj ideji. Film prati njegovu potragu za idealnom ženom i daje nam uvid u maštu tih "posljednjih pravih muškaraca", za koje se na početku čini da su dobili jackpot sa svojim izborom. Prevod je uradio a.žižak TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |