| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Die Letzte Brücke Aka The Last Bridge (1954) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Die Letzte Brücke Aka The Last Bridge (1954)Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2014 u 16:25 |
|
Die Letzte Brücke (1954) * The Last Bridge * ![]() IMDb Režija: Helmut Käutner Scenarij: Helmut Käutner, Norbert Kunze Žanr: Ratni, Drama Jezik: Njemački, Srpsko-Hrvatski Država: Jugoslavija, Austrija Trajanje: 102 min Maria Schell ... Dr. Helga Reinbeck Bernhard Wicki ... Boro Barbara Rütting ... Militza Carl Möhner ... Martin Berger Pavle Mincic ... Momcillo Horst Hächler ... Leutnant Scherer Robert Meyn ... Stabsartz Dr. Rottsieper Zvonko Zungul ... Partisan Sava Tilla Durieux ... Mara Fritz Eckhardt ... Tilleke Janez Vrhovec ... Partisan Vlaho Walter Regelsberger ... Nachrichtensoldat Steffie Schwarz ... Oberschwester Bata Stojanovic ... Partisan Stevan Petrovic ... Partisan Ratko Helga, njemačka bolničarka za vreme drugog svetskog rata na prostoru Jugoslavije zarobljena je od strane partizana i prisiljena je pomagati ranjenim partizanskim borcima. Kada bolje upozna ideje i ciljeve za koje se partizani bore, ona poče dobrovoljno i sa entuzijazmom izvršavati svoj prvobitno nametnuti zadatak. 'Die lezte Brücke' je jugoslovensko-austrijski igrani film, snimljen 1954. i predstavlja prvu važniju koprodukciju u istoriji jugoslovenske kinematografije i prvi partizanski film u kome se događaji u drugom svjetskom ratu prikazuju iz strane perspektive. Prevod je uradio a.žižak TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |