| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Die Brücke Aka The Bridge (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Die Brücke Aka The Bridge (2008)Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2015 u 22:53 |
|
The Bridge (2008)
"Die Brücke" (originalni naslov) ![]() Žanr: Istorija, Rat Trajanje: 103 min Država: Nemačka Jezik: Nemački, Engleski Režija: Wolfgang Panzer Scenario: Wolfgang Kirchner po romanu Manfreda Gregora Uloge: François Goeske ... Albert Mutz Franka Potente ... Elfie Bauer Lars Steinhöfel ... Walter Forst Robert Höller ... Klaus Schröder Florian Heppert ... Siegi Lindner Nemački ratni film iz 2008., rimejk istoimenog filma iz 1959. U završnim danima 2. svetskog rata, sedam tinejdžera punih ideala je regrutovano u Hitlerovu Omladinu i poslano da od saveznika brani most u obližnjem gradu. Napušteni od demoralizovane vojske Vermahta sami se bore da prežive i polako gube svoj idealizam. |
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2018 u 00:49 |
The Bridge (1959)Ovo je rimejk istoimenog filma koji nije imao nijednu manu. Pravo je čudo kako su ga zbog sadržaja snimili i prikazivali. Hvala na prevodu, gledaće se ovih dana. |
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2018 u 04:35 |
|
Dani su se nešto odužili ![]() Šalu na stranu, odgledao sam rimejk koji sam po sebi ne bi bio toliko loš da ne beše remek dela iz 1959-te. Taj film jeste remek delo iako je većim delom posvećen ratu švaba protiv Amerikanaca. Odeljenje hitlerjugenda je stalo na crtu i toliko zagorčalo život tenkićima i pratećoj pešadiji da je pravo čudo što su tako nešto dozvolili da se tad snimi. Oni koji me poznaju znaju šta mislim o nacošima i njegovim satelitima i to uglavnom nije za javnost. Film je ipak bio toliko dobar da sam preko toga prešao. Rimejk je nešto sasvim drugo jer je autor ignorisao ono što se nalazilo u nemačkoj pozadini. Nema ratnih zatvorenika koji argatuju da bi preživeli, nema uzorne omladine koja će braniti most. Zamenili su ih potentni hitkerjugendovci i Karka Potente na koju naslače jedan od njih. Tu je i jedna prava vojnikova ljubav a o tome kako su obradili čarku na mostu nekom drugom prilikom. Ne bih da otkrivam previše potencijalnom gledaocu kom preporučujem da odgleda prvo origibal a tek posle rimejk. Da ne dužim, nisam zadovoljan viđenim. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |