| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Después del Invierno Aka After the Winter (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Después del Invierno Aka After the Winter (2012)Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2014 u 21:17 |
|
Después del Invierno (2012) * After the Winter * ![]() IMDb Režija: Antonio Ufarte Scenarij: Antonio Ufarte Žanr: Kratki, Drama Jezik: Španski Država: Španija Trajanje: 15 min Eva María Fernández ... María Begoña Almería ... María's friend Omaira Alonso ... María's friend Lourdes Cañellas ... María's friend Charo García ... Madre Mario García ... Abuser Alberto Piedrabuena ... María's new friend Sergio Soler ... Marco Antonio Ufarte ... Marco's new boyfriend Moderna priča koja istražuje kako kroz tri različita karaktera u ekstremnim situacijama ljudska sposobnost uspijeva u svakoj situaciji. Prevod je uradio: mita53 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |