| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Der Samurai (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mita53
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator Legend
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Der Samurai (2014)Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2015 u 22:53 |
|
Der Samurai (2014) ![]() Režija: Till Kleinert Scenarij: Till Kleinert (screenplay) Žanr: Fantasy, Horror, Triler Jezik: Njemačka Država: Njemačka Trajanje: 79 min Uloge: Michel Diercks ... Jakob Pit Bukowski ... Der Samurai Uwe Preuss ... Horvath Kaja Blachnik ... Karo Ulrike Hanke-Haensch ... Großmutter U svetu fantazije Kajnertovog filmskog ostvarenja , neuspešan, povučen,stidljiv čovek može postati muškarac jedino ako nađe hrabrost da ubije sve što je ženstveno u njemu. Ažurirao mita53 - 11.Lipanj/Jun.2015 u 23:04 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1849 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2025 u 14:12 |
|
Ovo je jedan od najgorih, najgluplji i besmislenijih filmova koje sam ikada gledao.Sto mrzim kad reziser nema ara da kaže pa koristi kvazi simboliku koju samo on razume.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2025 u 17:13 |
|
Uvijek valja čitati sinopsis. Pa kaže u sinopsisu:
"cross-dressing villain" A ono... Kako da kažem... Strah od klaunova, ali na drugi način. I onda kad to vidiš, zapitaš se, zanima li me nečija paranoja koju nemam? Prestar si ti za takva sranja, a bogami i ja. Daj predloži nešto pametnije, ovo preskačem bez da si išta i napisao. Samo nemoj romantike i biografije. ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |