| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Der Herr der Welt Aka Master of the World (1934) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Der Herr der Welt Aka Master of the World (1934)Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2013 u 00:53 |
|
Der Herr der Welt (1934) * Master of the World * ![]() IMDb Režija: Harry Piel Scenarij: Georg Mühlen-Schulte, Harry Piel Žanr: Sci-Fi Jezik: Njemački Država: Njemačka Trajanje: 90 min Walter Janssen ... Dr. Heller Sybille Schmitz ... Vilma, seine Frau Walter Franck ... Prof. Wolf Aribert Wäscher ... Geheimrat Ehrenberg Siegfried Schürenberg ... Werner Baumann Willi Schur ... Karl Schumacher, Steiger Gustav Püttjer ... Becker, Bergmann Klaus Pohl ... Stöppke, Bergmann Oskar Höcker ... Luppe, Bergmann Max Gülstorff ... Neumeier, Berginspektor Otto Wernicke ... Wolter, Oberingenieur Hans Hermann Schaufuß ... Fischer, Bürodirektor Poslije dugog odsustva Dr. Heller (Walter Janssen) se vrati u svoj laboratorij gdje sazna da je njegov glavni pomoćnik projektirao robota. Dr. Heller je oduševljen robotom, ali je manje sretan s činjenicom da je robot opremljen sa zrakom smrti. Uskoro se moraju boriti za život sa hijadama robota koji su bili programirani da preuzmu sav opasan posao umjesto ljudi, a sada žele zavladati svijetom. Prevod je uradio a.žižak TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |