| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Der freie Wille aka The Free Will (2006) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
asvalttina
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Der freie Wille aka The Free Will (2006)Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2012 u 03:02 |
|
Der freie Wille aka The Free Will (2006) ![]() http://www.imdb.com/title/tt0499101/ REDATELJ: Matthias Glasner SCENARISTI: Matthias Glasner, Jürgen Vogel, Judith Angerbauer ŽANR: Krimić/Drama DRŽAVA: Njemačka JEZIK: Njemački TRAJANJE: 163 min ULOGE: Jurgen Vogel Theo Stoer Sabine Timoteo Netti Engelbrecht Andre Hennicke Sascha Manfred Zapatka Claus Engelbrecht Judith Engel Anja Schattschneider SADRŽAJ: Posle devet godina provedenih u zatvorskom odeljenju psihijatrisjke bolnice, Tea, silovatelja, puštaju na slobodu. Njegov strah od žena i neispunjene želje njegov život pretvaraju u mučeništvo. Sa 27 godina, Neti konačno uspeva da se oslobodi od oca koji je čitav život zlostavlja. Teo i Neti se upoznaju. Trenutak kada se oni zavole označava početak njihovog putovanja do granica slobodne volje. Izvor: www.fest.rs TRAILER: |
|
|
|
|
![]() |
|
srkis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 15.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1642 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2012 u 15:29 |
|
Film kao film je dobar, čak odličan, rekao bih, ali... Nekako flertuje sa tezom da su serijski silovatelji (koji, usput, i prebijaju žrtve) zapravo bolesnici koje treba lečiti... Čisto sumnjam da je to žrtvama ikakva uteha...
Neka sam ja primitivni Balkanac, ali, ja bih takve štrojio.
|
|
|
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |