Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Deo pa-i-beu Aka The Five (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Deo pa-i-beu Aka The Five (2013)

Deo pa-i-beu

Deo pa-i-beu (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2013

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, akcija, triler

Trajanje:

123 min

Režija:

Yeon-Sik Jung

Scenarij:

Yeon-Sik Jung

Glavne uloge:

Kim Seon-a
  >  Eun-ah
Park Ji-hong
  >  Kyung-Soo
Seon-a Kim
  >  Eun-ah (as Kim Seon-ah)
Hak-rak Choi
  >  Jeong-do
Jeong In-gi
  >  Cheol-min
On Joo-Wan
  >  Jae-wook (as Joo-wan On)
Park Hyo-ju
  >  Hye-Jin
Ma Dong-seok
  >  Dae-ho
Shin Jeong-geun
  >  Nam-cheol
Jo Han-chul
  >  Seong-il
Hyeon-soo Kim
  >  Ga-yeong
Jeong-ha
  >  Jeong-ha
Jina Kim
  >  Journalist

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Deo pa-i-beu Aka The Five (2013)
    Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2016 u 23:18

The Five (2013)

Deo pa-i-beu (originalni naslov)

Žanr: Akcija, Drama, Misterija 
Trajanje: 123 min
Država: Južna Koreja
Jezik: Korejski

Režija: Yeon-Sik Jung
Scenario: Hak-rak Choi, In-gi Jeong, Jeong-ha |

Uloge:

Hak-rak Choi ... Jeong-do
In-gi Jeong ... Cheol-min
Jeong-ha ... Jeong-ha 
Han-Cheol Jo ... Seong-il
Hyeon-soo Kim ... Ga-yeong

Eun-A je izgubila porodicu od ruku serijskog ubice. Ona je sada mentalno 
i fizički uništena, ali odlučna da mu se osveti. U zamenu za svoje organe, angažuje 
za pomoć četiri osobe sa margine društva kojima su očajnički potrebni organi za 
transplataciju i plan započinje...

Prevod uradio
Filaret

Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2017 u 17:44
Primer iz udžbenika kako treba snimati trilere. Korejanci, majstori trilera koji se bave potragama za serijskim ubicama (uostalom isto važi i za njihove krimi-trilere, istorijske spektakle i ratne filmove iz bliske prošlosti...). Sve je skockano kako treba, slojeviti likovi, žrtva sa oreolom mučeništva, poremećeni serijski ubica od kojeg se ledi krv u žilama, osveta, žrtva koja mora da se podnese za ostvarenje pravde...

Sve u svemu, topla preporuka ljubiteljima ovog žanra i ove kinematografije.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2022 u 19:07
Juce mi je bas neko rekao da je gledao dati film. Meni se isto svideo, Rekao bih da je akcioni triler koji za osnovu ima dramu. Slazem se sa bgv oko zrtve i serijskog ubice ( mada ovakav tip serijskih ubica i sta rade je već viđeno, ali nije mi smetalo). Meni se vise svideo Beul-la-in-deu (2011), stvar ukusa, pa sam datoj osobi preporucio i prethodno navedeni nakon ovog. Mislim da necete pogresiti sa ova dva pomenuta filma.

Ažurirao AlexDeLarge - 31.Svibanj/May.2022 u 19:14
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2022 u 13:55
Slažem se, i ja bih iste preporučio što se korejskih trilera tiče. Što se tiče kvaliteta, u pitanju su zaista nijanse i rangiranje zavisi pre svega od ličnog ukusa. Po meni ne treba preskočiti ni jedan, ni drugi. Thumbs Up
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2023 u 02:07
Je, dobar triler, u najvećoj meri nepredvidiv i svakako zanimljiv, falilo bi mu toga da bi meni bio pri kakvom vrhu, još koji sloj ubice, manje kojeg krupnog kadra sa mjuzom koja naglašava ono što lik već govori, tj manje teatranolsti u svega par delova, no to se često mora kupiti sa korejskim filmom ionako. Ono što je bitnije je to da je interesantan, ponegde uzbudljiv, sa finim likovima, svojom poentom, što je sve ređe videti na jednom mestu. Ponajmanje je lako tamo održavati ovoliko svežim pristup temi osvete koja je, znamo to, voljena. LOL
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2023 u 08:21
Ljudi gledao bih i ja ovaj film ali nekako ne mogu prevod ovde da nadjem. Jel ima prevedeno moze i engleski
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2023 u 08:21
Joj glupan, covek stavio,izvinjavam se
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.