| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Den skaldede frisør aka Love Is All You Need (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Den skaldede frisør aka Love Is All You Need (2012)Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2013 u 11:43 |
|
Den skaldede frisør
Aka Love Is All You Need Žanr: Romantična komedija
Godina: 2012 Država: Danska, Švedska, Italija, Francuska, Njemačka Trajanje: 116 minuta Režija: Susanne Bier Uloge: Pierce Brosnan, Trine Dyrholm, Kim Bodnia Radnja filma:
Ida, koja se upravo oporavila od raka, nalazi muža u krevetu sa svojom koleginicom. Besna i razočarana, putuje sama na ćerkino venčanje u Italiju. Tamo odmah dolazi u sukob sa mladoženjenim ocem, Pirsom Brosnanom, vlasnikom prelepe stare vile u kojoj svečana ceremonija treba da se obavi. Uskoro dolazi do silnih svađa, pa čak i među mladencima. Ipak, nakon što se strasti stišaju, mnogi dobijaju priliku da počnu život ispočetka. Računajući i Idu. Trailer:
Ažurirao Gajtana - 28.Veljaca/Feb.2013 u 12:18 |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
nosundayfear
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Jugoslavija Status: Offline Points: 1251 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2013 u 18:24 |
|
Ništa novo, ali može da se gleda. Par kul scena.
E, da. Eng. titl koji je išao uz ovo i nije nešto. Ažurirao nosundayfear - 28.Veljaca/Feb.2013 u 18:26 |
|
|
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.
|
|
![]() |
|
kvrle
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 25.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1711 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2013 u 20:03 |
Nažalost, taj engleski titl koji pominješ je Google prevod danskog titla. Pojavio se novi, malo bolji, ali sam svejedno imao problema i sa njim. Ipak, nadam se da na kraju i nije loše ispalo. |
|
It's better to burn out, than to fade away!
|
|
![]() |
|
nosundayfear
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Jugoslavija Status: Offline Points: 1251 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2013 u 21:21 |
|
Oket. Poglediću ga i sa tvojim titlom, ali samo da prođe malo vremena.
|
|
|
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2013 u 21:29 |
Nije, bar sto se tice engleskih dijaloga , za danske pojma nemam![]() A filmic je bas za nas Hvala kvrle ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
nosundayfear
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2019 u 17:48 |
|
Samo da promenim "izjavu". For no particular reason
se često vratim ovom filmu i baš mi popravi raspoloženje. Ponavljam, ništa naočigled novog nema u njemu, ali opet me svaki put dotakne. |
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |