| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Den fjärde mannen Aka The Fourth Man (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Den fjärde mannen Aka The Fourth Man (2014)Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2016 u 00:02 |
|
Den fjärde mannen Aka The Fourth Man (2014) ![]() Žanr: Drama, Triler Jezik: Švedski, Engleski, Nemački Država: Švedska, Danska, Finska Trajanje: 174 min, 3 epizode, 60 min Rolf Lassgård ... LMJ Helena Af Sandeberg... Eriksson Henrik Norlén ... Lewin Shima Niavarani ... Martinez Jacob Ericksson ... Nilsson Lena B. Eriksson... Pia Zardasht Rad ... LMJ's chaufför Claes Malmberg ... Bäckström Per Svensson ... Jarnebring Šest njemačkih terorista 1975 godine okupiraju ambasadu Zapadne Njemačke u Stockholmu, policija sumnja da su pri tome imali pomoć iznutra, no slučaj ostane nerješen. Četrnaest godina kasnije, 1989 godine, pronalaze nove dokaze. Švedska serija bazirana je na romanu čuvenog pisca Leifa G. V. Persona dobitnika triju nagrada za najbolji švedski kriminalistički roman. (Samhällsbärarna 1982, En annan tid, ett annat liv 2003, i Den döende detektiven 2010.) Prema njegovom djelu snimljena je i kriminalistička serija Backstrom (2014) kao i mnoge druge. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |