| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
De verbouwing aka The Renovation (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: De verbouwing aka The Renovation (2012)Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2013 u 19:21 |
|
The Renovation (2012) De verbouwing (originalni naslov) ![]() Žanr: Triler Trajanje: 104 min Država: Holandija Jezik: Holandski Režija: Will Koopman Scenario: Lex Wertwijn Uloge: Tjitske Reidinga ... Tessa Mark Rietman ... Rogier Nanette Drazic ... Maugosha Terence Schreurs ... Kimmy Miron Bilski ... Gierek Redbad Klynstra ... Stenjek Holandski film koji je režirao Will Koopman po knjizi Saskie Noort. To je priča plastičnom hirurgu Tessi, koja je otvorila privatnu kliniku i sve izgleda kao početak brilijantne karijere. Kad obnova njene kuće, koju je započeno njen muž, zapreti da završi katastrofalno i njen brak dođe u krizu, njen savršeni svet počinje da se raspada. Očajna, odlazi na more sa starim (šarmantnim) školskim prijateljem, koji obećava da će da reši probleme, ali... Prevod najavio AcaNDr |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2013 u 16:04 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2013 u 16:43 |
|
Nema na čemu
![]() Nadam se da ćete uživate u filmu ![]() |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |