| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
De Poolse Bruid Aka The Polish Bride (1998) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: De Poolse Bruid Aka The Polish Bride (1998)Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2015 u 01:55 |
|
De Poolse Bruid Aka The Polish Bride (1998) ![]() ![]() Režija: Karim Traïdia Scenarij: Kees van der Hulst Žanr: Drama, Romansa Jezik: Nizozemski, Njemački, Poljski Država: Nizozemska Trajanje: 89 min Uloge: Jaap Spijkers ... Henk Woldring Monic Hendrickx ... Anna Krzyzanowska Rudi Falkenhagen ... Pimp Roef Ragas ... Son Hakim Traidia ... Mailman Iako ga je režirao od reditelj alžirskog porekla, ovaj film se smatra za jedan od najboljih holandskih filmova svih vremena. Osećajna i snažna, priča se odvija oko misteriozne devojke Ane iz Poljske, koja beži od svog makroa i usput završava na jednoj tipičnoj holandskoj farmi. Vrlo minimalistički u stilu, film se razvija sa osobenom neizvesnošću koja se stvara između dvoje glavnih likova, i njih dvoje se svaki dan sve više zbližavaju. Film je dobio glavnu nagradu publike na Rotterdam Film Festival. Prikazan u 50 zemalja širom sveta, film se smatra za najprikazivaniji holandski film. Prevod je uradio: Gale. ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |