Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dawn of the Planet of the Apes (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dawn of the Planet of the Apes (2014)

Dawn of the Planet of the Apes

Dawn of the Planet of the Apes (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Planet majmuna: Revolucija

Godina:

2014

Žanr:

drama, akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

130 min

Režija:

Matt Reeves

Scenarij:

Mark Bomback
, Pierre Boulle
, Rick Jaffa
, Amanda Silver

Glavne uloge:

Gary Oldman
  >  Dreyfus
Keri Russell
  >  Ellie
Enrique Murciano
  >  Kemp
Kirk Acevedo
  >  Carver
Jason Clarke
  >  Malcolm
Judy Greer
  >  Cornelia
Karin Konoval
  >  Maurice
Kevin Rankin
  >  McVeigh
Lee Ross
  >  Grey
Andy Serkis
  >  Caesar
Terry Notary
  >  Rocket
Jon Eyez
  >  Foster
Keir O'Donnell
  >  Finney
Toby Kebbell
  >  Koba
Jocko Sims
  >  Werner
Kodi Smit-McPhee
  >  Alexander
Larramie Doc Shaw
  >  Ash (as Doc Shaw)
Nick Thurston
  >  Blue Eyes

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dawn of the Planet of the Apes (2014)
    Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2014 u 12:42
                      Dawn of the Planet of the Apes (2014)

http://www.imdb.com/title/tt2103281/

Žanr:
Akcija / Drama / Sci-Fi

Režija: Matt Reeves

Scenaristi: Rick Jaffa / Amanda Silver

Država: USA

Jezik: Engleski

Glavne uloge: Gary Oldman,Keri Russell,Andy Serkis,Judy Greer,Jason Clarke

O Filmu:
Nakon solidnog reboota iz 2011.godine, inteligentni se majmuni vraćaju i još jednom kreću u borbu protiv mrskih im ljudi, a ovoga puta misle ozbiljno!

Mnoga su se koplja slomila oko reboota kultne Planete majmuna, koji je 2011. godine još jednom započeo priču o briljantnom znanstveniku (igrao ga je James Franco), čiji omiljeni testni subjekt, čimpanza Caesar, dobiva revolucionarni serum za poboljšanje inteligencije, te ubrzo sa svojim majmunskim društvom podiže ustanak protiv ljudske gamadi.

Sada, tri godine nakon financijski relativno uspješnog prvijenca, sprema nam se i drugi nastavak, nazvan Dawn of the Planet of the Apes. Gotovo cijela ekipa iz prvog dijela zamijenjena je novim ljudima, a među rijetkima koji su ostali treba istaknuti gipkog Andya Serkisa, koji daje pokrete glavnom (anti)junaku Caesaru, a poznatiji nam je kao “onaj lik koji je glumio Golluma“. U redateljsku je stolicu sjeo Matt Reeves (Cloverfield), a Jamesa Franca zamijenili su sve popularniji Jason Clarke i legendarni Gary Oldman.

Broj genetski poboljšanih majmuna na čelu sa Cezarom koji ih je odveo u slobodu se s godinama povećavao za razliku od ljudi koji su se morali suočiti s novim, smrtonosnim virusom koji je poharao cijelu ljudsku populaciju. Nekolicina preživjelih ljudi sklapa krhak mir sa Cezarom koji se pokaže kratkog vijeka kada među njima dođe do rata čiji će pobjednik na kraju uzeti titulu dominantne vrste na Zemlji.

Trailer:

Na vrh
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2014 u 18:47

Ažurirao mega games - 30.Travanj/Apr.2014 u 18:47
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2014 u 00:38

Prevod je najavio  Atrahasis Clap

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2014 u 23:20

Bambula hvala za prevod Smile

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2014 u 21:22

Prevod na makedonskom jeziku je najavio NaEdenCovekBratMu Clap

Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2014 u 20:27
Makedonski prevod konačno postavljenSmile
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2014 u 00:34
Unapred se ne izvinjavam svim fanovima ovog ostvarenja, mada nije tako loš. Mislio sam da ga ocrnim i nagrdim, ali osim prethodnog dela koji se zove Uspon Planete Majmuna i onog nesrećnog Bartonovog, nisam gledao više ni jedan film vezano za pojavu zvanu Planeta Majmuna.
Ma nema potrebe da bilo šta objašnjavam kada je sve kristalno i majmunski jasno, ovom filmu dajem ocenu 7, prethodnom delu 8, i dok ne snimim svoj prvi film koji će osvojiti Oskara najbolje bi bilo da ove ''hitove pompeznih budžeta'' uopšte ne gledam do daljnjeg.......
postovanje
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2014 u 01:44
odličan film napokon je došao na red da ga pogledam ocjena definitivno opravdava Smile
Na vrh
zsotler View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zsotler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2017 u 08:56
Mislim da je film vrlo dobar i daje informaciju kako se dobro plača dobrim i zlo nema šta tražiti niti među ljudima kako i u životinjskoj vrsti...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.