| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dawn of the Planet of the Apes (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dawn of the Planet of the Apes (2014)Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2014 u 12:42 |
|
Dawn of the Planet of the Apes (2014)
![]() http://www.imdb.com/title/tt2103281/ Žanr: Akcija / Drama / Sci-Fi Režija: Matt Reeves Scenaristi: Rick Jaffa / Amanda Silver Država: USA Jezik: Engleski Glavne uloge: Gary Oldman,Keri Russell,Andy Serkis,Judy Greer,Jason Clarke O Filmu: Nakon solidnog reboota iz 2011.godine, inteligentni se majmuni vraćaju i još jednom kreću u borbu protiv mrskih im ljudi, a ovoga puta misle ozbiljno! Mnoga su se koplja slomila oko reboota kultne Planete majmuna, koji je 2011. godine još jednom započeo priču o briljantnom znanstveniku (igrao ga je James Franco), čiji omiljeni testni subjekt, čimpanza Caesar, dobiva revolucionarni serum za poboljšanje inteligencije, te ubrzo sa svojim majmunskim društvom podiže ustanak protiv ljudske gamadi. Sada, tri godine nakon financijski relativno uspješnog prvijenca, sprema nam se i drugi nastavak, nazvan Dawn of the Planet of the Apes. Gotovo cijela ekipa iz prvog dijela zamijenjena je novim ljudima, a među rijetkima koji su ostali treba istaknuti gipkog Andya Serkisa, koji daje pokrete glavnom (anti)junaku Caesaru, a poznatiji nam je kao “onaj lik koji je glumio Golluma“. U redateljsku je stolicu sjeo Matt Reeves (Cloverfield), a Jamesa Franca zamijenili su sve popularniji Jason Clarke i legendarni Gary Oldman. Broj genetski poboljšanih majmuna na čelu sa Cezarom koji ih je odveo u slobodu se s godinama povećavao za razliku od ljudi koji su se morali suočiti s novim, smrtonosnim virusom koji je poharao cijelu ljudsku populaciju. Nekolicina preživjelih ljudi sklapa krhak mir sa Cezarom koji se pokaže kratkog vijeka kada među njima dođe do rata čiji će pobjednik na kraju uzeti titulu dominantne vrste na Zemlji. Trailer: |
|
![]() |
|
mega games
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 238 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2014 u 18:47 |
|
Ažurirao mega games - 30.Travanj/Apr.2014 u 18:47 |
|
|
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2014 u 00:38 |
|
Prevod je najavio Atrahasis ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2014 u 23:20 |
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2014 u 21:22 |
|
Prevod na makedonskom jeziku je najavio NaEdenCovekBratMu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2014 u 20:27 |
|
Makedonski prevod konačno postavljen.
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2370 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2014 u 00:34 |
|
Unapred se ne izvinjavam svim fanovima ovog ostvarenja, mada nije tako loš. Mislio sam da ga ocrnim i nagrdim, ali osim prethodnog dela koji se zove Uspon Planete Majmuna i onog nesrećnog Bartonovog, nisam gledao više ni jedan film vezano za pojavu zvanu Planeta Majmuna.
Ma nema potrebe da bilo šta objašnjavam kada je sve kristalno i majmunski jasno, ovom filmu dajem ocenu 7, prethodnom delu 8, i dok ne snimim svoj prvi film koji će osvojiti Oskara najbolje bi bilo da ove ''hitove pompeznih budžeta'' uopšte ne gledam do daljnjeg....... ![]() |
|
![]() |
|
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2014 u 01:44 |
|
odličan film napokon je došao na red da ga pogledam ocjena definitivno opravdava
|
|
![]() |
|
zsotler
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 13.Listopad/Oct.2015 Lokacija: Vrhnika Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2017 u 08:56 |
|
Mislim da je film vrlo dobar i daje informaciju kako se dobro plača dobrim i zlo nema šta tražiti niti među ljudima kako i u životinjskoj vrsti...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |