| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Das Lied In Mir Aka The Day I Was Not Born (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Das Lied In Mir Aka The Day I Was Not Born (2010)Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2013 u 17:50 |
|
Das Lied In Mir (2010) * The Day I Was Not Born * ![]() IMDb Režija: Florian Cossen Scenarij: Florian Cossen, Elena von Saucken Žanr: Drama Jezik: Njemački, Španski Država: Njemačka, Argentina Trajanje: 94 min Jessica Schwarz ... Maria Falkenmayer Michael Gwisdek ... Anton Falkenmayer Rafael Ferro ... Alejandro Beatriz Spelzini ... Estela Alfredo Castellani ... Hugo Marcela Ferrari ... Ana Maria Falkenmayer, 30-togodišnja profesionalna plivačica, na aerodromu u Buenos Airesu, na putu za Santiago, čuje pjesmu na španskom jeziku koju i sama počne pjevušiti iako ne zna španski. Začuđena i zbunjena pokušava shvatiti šta joj se događa, a u međuvremenu je njen let otkazan. Šetajući Buenos Airesom, Maria kroz maglu raspoznaje detalje grada, ali je osjećaj raspoznavanja previše nedefiniran. Kada shvati da joj je neko ukrao pasoš dok je šetala gradom, Maria prijavi krađu policiji i posjeti njemačku ambasadu. Dok čeka novi pasoš nazove oca u Njemačku i ispriča mu šta joj se sve dogodilo, a već iduće jutro njen se otac iznenada pojavi u njenom hotelu. Maria shvati da se događa nešto čudno te u otvorenoj konfrotaciji sa ocem zahtjeva odgovore. Želi saznati odakle joj uspomene na grad u kojem nikada u životu nije bila. Prevod je uradio sunflower TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |