| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dare to Be Wild (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dare to Be Wild (2015)Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2016 u 03:25 |
|
Dare to Be Wild (2015) ![]() Režija: Vivienne De Courcy Scenarij: Vivienne De Courcy Žanr: Biografski, Drama, Romansa Jezik: Engleski Država: Irska Trajanje: 100 min Emma Greenwell ... Mary Reynolds Tom Hughes ... Christy Collard Alex Macqueen ... Nigel Hogg Janie Dee ... Marigold Christine Marzano...Charlotte 'Shah' Heavey Lorna Quinn ... Eve Alaa Safi ... Imad Michael Hough ... Peter Film je inspiriran životnom pričom Mary Reynolds, mlade pejsažne arhitektice koja je odlučna u nastojanju da očuva prirodu. U Irskoj nema veliku budućnosti, niti se bez novaca može takmičiti na Olipijadi vrtnarstva, ali ima ideju koja može promjeniti svijet. Mary krene u etiopijsku avanturu da pronađe čovjeka koji će joj pomoći. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |