| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dans la brume Aka Just a Breath Away (2018) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dans la brume Aka Just a Breath Away (2018)Objavljeno: 30.Svibanj/May.2018 u 01:21 |
|
Just a Breath Away (2018)
![]() Redatelj: Daniel Roby Scenarist: Guillaume Lemans / Jimmy Bemon Država: Francuska / Kanada Jezik: Francuski / Engleski Glavne Uloge: Romain Duris,Olga Kurylenko,Fantine Harduin Radnja filma:
Pariz iznenada pogađa strašni potres, uslijed kojeg mistična smrtonosna magla preplavljuje ulice glavnog grada Francuske. S neobuzdivom maglom širi se i opća panika. Nekolicina preživjelih pronalazi utočište na gornjim katovima stambenih blokova i krovovima koje letalna zračna masa još nije zahvatila. Bez informacija o tome što se događa i kako se spasiti, bez struje, hrane i vode, bračni par pokušava preživjeti ono što se čini kao prirodna katastrofa i još bitnije, spasiti svoju kćer. Zbog imuniteta narušenog dječjom bolešću, jedanaestogodišnja Sarah od rođenja boravi u hermetičkoj komori koja je održava na životu. U trenutku kada smrtonosna magla dođe i do njihove zgrade, Mathieu i njegova žena bježe na gornji kat kod susjeda, a kćer moraju ostaviti u njezinom sigurnosnom mjehuriću u njihovom stanu nekoliko katova niže. Gradske spasilačke trupe ne znaju što činiti i svima je jasno da nitko nema stvari pod kontrolom. Sve nade da će se magla razići blijede i uskoro nestaju. Mathieu i Anna odbrojavaju preostalo vrijeme vijeka baterija koje održavaju rad Sarahine komore. Kako ih mogu zamjeniti za nove prije no što se ove istroše i izlože Sarah prijetećoj opasnosti? Znajući da mogu računati jedino na same sebe, pod pritiskom vremena, morat će potražiti svoju sreću u magli… Trailer: Ažurirao Kneginja - 30.Svibanj/May.2018 u 01:26 |
|
![]() |
|
mrele
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 01.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Svibanj/May.2018 u 21:43 |
|
Taman sam te pohvalio da si se popravio a ti se opet vraćaš onom već poznatom hejterskom fazonu. Sam naslov je hejterski i toliko gadan da mi se i ne čita šta pišeš u recenziji.
|
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2018 u 09:24 |
|
Hvala. O svakom najbolje govori ono što taj napiše. Btw, mrele, šta ti je tu "gadno" u naslovu? Pa ideja je stvarno zanimljiva, ali reč "proćerdan" nije toliko strašna...
|
|
![]() |
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2018 u 18:35 |
|
Izgleda da je moja pretpostavka da iga ima svoj "klub mrzitelja" tačna. Recenzija je zanimljiva i daleko od toga da je loša. Po meni previše nepotrebnog opisa radnje filma. Kako me lično interesuju filmovi ovog žanra i volim evropsku produkciju na vreme sam se "obavestio" o ovom. Zašto bih gledao film gde od početka znate da nešto nije urađeno kako treba. Dok je grad kontaminiran smrtonosnim gasom imate pse koje trčkaraju unaokolo i napadaju ljude. Elem, da je neki virus, pa onda imaš mutacije i trista čuda, ali smrtomnosni gas. Ebiga, što gledati nešto što nema veze sa zdravim razumom. Od "običnog "iperita sve živo što ima pluća najebe, a ovde od nekog "neobičnog" neki trče. |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
Dragan.P
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2018 u 14:22 |
|
Lepo ja kazem videla zaba da se konj potkiva pa oce i ona, tako i ovaj video da drugi pisu recenzije pa hoce i on.
igabiva koliko jos ljudi treba da ti kaze da nisi za ovaj posao? Koliko jos negativnih komentara i uvreda na svoj racun treba da procitas i vidis da bi konacno svatio da batalis ovo piskaranje i posvetis se necemu sto ce ti mozda bolje ici u zivotu?!
|
|
![]() |
|
arzak
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2011 Lokacija: Crna Gora Status: Offline Points: 84 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2018 u 12:19 |
Nijesu mi jasni ljudi koji pluju po igabivi. Ni meni se neke recenzije ne svidjaju i imao bih mnogo zamjerki. Niko nas ne tjera da ih citamo. On pokusava da nesto doprinese ovom sajtu. Dodjete i skinete tudji trud i onda serete. Skidajte titlove , ne citajte recenzije ako vam se ne svidjaju.
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2018 u 15:20 |
|
IgaBiva ima svoje svetle trenutke sa recenzijama, kao i one koje to nisu. Ja sam na osnovu njegovih recenzija odgledao par dobrih filmova. Kome se ne sviđaju njegove recenzije, neka ih jednostavno zaobiđe i uživa u drugim tekstovima na forumu.
|
|
![]() |
|
mrele
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 01.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2018 u 22:26 |
|
Čini mi se da je ovo jedno treći isti naslov recenzije od ovog recenzenta.Učinilo mi se da ideš na bolje,ali izgleda da si ti izgubljen slučaj po pitanju recenzija jer po mom mišljenju sve nešto gledaš crno belo.POZDRAV!
|
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2018 u 22:31 |
|
Mrele, bas ga pogresi u vezi naslova! A, pogledaj ovaj film, pa onda kritikuj... Inace, nema pitrebe da se ljutimo, svako ima pravo na misljenje. Samo nije u redu kao kod nekih da na licnoj osnovi vredjaju druge...
|
|
![]() |
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2019 u 00:42 |
|
Prijevod je najavio bgvracar ⚡
|
|
![]() |
|
alterego
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2019 u 12:36 |
|
Solidan film 6/10
|
|
![]() |
|
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1622 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2019 u 16:05 |
|
Dobar film, ali samo toliko.
Pariz je ipak veliki grad, 10 miliona stanovnika + još malo turista, pa bilo bi tu valjda nekog od ljudi. Ocena od mene 6/10.
Ažurirao Black Raven - 15.Lipanj/Jun.2019 u 16:24 |
|
![]() |
|
bokidante
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2019 u 23:37 |
|
Moglo je to i bolje! Od mene 6/10
|
|
![]() |
|
amir.mira
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 05.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 17 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2019 u 20:16 |
|
film zaslužuje nešto višu ocenu nego onu koja mu je dodeljena...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |