Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dans la brume Aka Just a Breath Away (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dans la brume Aka Just a Breath Away (2018)

Dans la brume

Dans la brume (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Zadrži dah

Godina:

2018

Žanr:

znanstvena fantastika

Trajanje:

89 min

Režija:

Daniel Roby

Scenarij:

Jimmy Bemon
, Mathieu Delozier
, Guillaume Lemans
, Dominique Rocher

Glavne uloge:

Maurice Antoni
  >  Monsieur Belkacem
Romain Duris
  >  Mathieu
Anna Gaylor
  >  Colette
Michel Robin
  >  Lucien
Olga Kurylenko
  >  Anna
Robin Barde
  >  Jeune soldat
Alexis Manenti
  >  Policier ivre
Fantine Harduin
  >  Sarah
Réphaël Ghrenassia
  >  Noé
Erja Malatier
  >  Charlotte
Christopher Ramoné
  >  Passant paniqué

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dans la brume Aka Just a Breath Away (2018)
    Objavljeno: 30.Svibanj/May.2018 u 01:21
                                          Just a Breath Away (2018)

https://www.imdb.com/title/tt5092380/

Žanr:
SF

Redatelj: Daniel Roby 

Scenarist: Guillaume Lemans / Jimmy Bemon 

Država: Francuska / Kanada

Jezik: Francuski / Engleski

Glavne Uloge: Romain Duris,Olga Kurylenko,Fantine Harduin

Radnja filma:
Pariz iznenada pogađa strašni potres, uslijed kojeg mistična smrtonosna magla preplavljuje ulice glavnog grada Francuske. S neobuzdivom maglom širi se i opća panika. Nekolicina preživjelih pronalazi utočište na gornjim katovima stambenih blokova i krovovima koje letalna zračna masa još nije zahvatila.

Bez informacija o tome što se događa i kako se spasiti, bez struje, hrane i vode, bračni par pokušava preživjeti ono što se čini kao prirodna katastrofa i još bitnije, spasiti svoju kćer. Zbog imuniteta narušenog dječjom bolešću, jedanaestogodišnja Sarah od rođenja boravi u hermetičkoj komori koja je održava na životu. U trenutku kada smrtonosna magla dođe i do njihove zgrade, Mathieu i njegova žena bježe na gornji kat kod susjeda, a kćer moraju ostaviti u njezinom sigurnosnom mjehuriću u njihovom stanu nekoliko katova niže.

Gradske spasilačke trupe ne znaju što činiti i svima je jasno da nitko nema stvari pod kontrolom. Sve nade da će se magla razići blijede i uskoro nestaju. Mathieu i Anna odbrojavaju preostalo vrijeme vijeka baterija koje održavaju rad Sarahine komore. Kako ih mogu zamjeniti za nove prije no što se ove istroše i izlože Sarah prijetećoj opasnosti? Znajući da mogu računati jedino na same sebe, pod pritiskom vremena, morat će potražiti svoju sreću u magli…

Tr
ailer:

Ažurirao Kneginja - 30.Svibanj/May.2018 u 01:26
Na vrh
mrele View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mrele Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2018 u 21:43
Taman sam te pohvalio da si se popravio a ti se opet vraćaš onom već poznatom hejterskom fazonu. Sam naslov je hejterski i toliko gadan da mi se i ne čita šta pišeš u recenziji.
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2018 u 09:24
Hvala. O svakom najbolje govori ono što taj napiše. Btw, mrele, šta ti je tu "gadno" u naslovu? Pa ideja je stvarno zanimljiva, ali reč "proćerdan" nije toliko strašna...
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2018 u 18:35

Izgleda da je moja pretpostavka da iga ima svoj "klub mrzitelja" tačna. LOL

Recenzija je zanimljiva i daleko od toga da je loša. Po meni previše nepotrebnog opisa radnje filma. Kako me lično interesuju filmovi ovog žanra i volim evropsku produkciju na vreme sam se "obavestio" o ovom. Zašto bih gledao film gde od početka znate da nešto nije urađeno kako treba. Dok je grad kontaminiran smrtonosnim gasom imate pse koje trčkaraju unaokolo i napadaju ljude. Elem, da je neki virus, pa onda imaš mutacije i trista čuda, ali smrtomnosni gas. Ebiga, što gledati nešto što nema veze sa zdravim razumom. Od "običnog "iperita sve živo što ima pluća najebe, a ovde od nekog "neobičnog" neki trče.LOLLOLLOL

Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Na vrh
Dragan.P View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dragan.P Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2018 u 14:22
Lepo ja kazem videla zaba da se konj potkiva pa oce i ona, tako i ovaj video da drugi pisu recenzije pa hoce i on. 

igabiva koliko jos ljudi treba da ti kaze da nisi za ovaj posao? Koliko jos negativnih komentara i uvreda na svoj racun treba da procitas i vidis da bi konacno svatio da batalis ovo piskaranje i posvetis se necemu sto ce ti mozda bolje ici u zivotu?!
Na vrh
arzak View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arzak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2018 u 12:19
Originalno postovano od strane Dragan.P Dragan.P piše:

Lepo ja kazem videla zaba da se konj potkiva pa oce i ona, tako i ovaj video da drugi pisu recenzije pa hoce i on. 

igabiva koliko jos ljudi treba da ti kaze da nisi za ovaj posao? Koliko jos negativnih komentara i uvreda na svoj racun treba da procitas i vidis da bi konacno svatio da batalis ovo piskaranje i posvetis se necemu sto ce ti mozda bolje ici u zivotu?!

Nijesu mi jasni ljudi koji pluju po igabivi. Ni meni se neke recenzije ne svidjaju i imao bih  mnogo zamjerki. Niko nas ne tjera da ih citamo. On pokusava da nesto doprinese ovom sajtu. Dodjete i skinete tudji trud i onda serete.  Skidajte titlove , ne citajte recenzije ako vam se ne svidjaju. 
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2018 u 15:20
IgaBiva ima svoje svetle trenutke sa recenzijama, kao i one koje to nisu. Ja sam na osnovu njegovih recenzija odgledao par dobrih filmova. Kome se ne sviđaju njegove recenzije, neka ih jednostavno zaobiđe i uživa u drugim tekstovima na forumu.
Na vrh
mrele View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mrele Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2018 u 22:26
Čini mi se da je ovo jedno treći isti naslov recenzije od ovog recenzenta.Učinilo mi se da ideš na bolje,ali izgleda da si ti izgubljen slučaj po pitanju recenzija jer po mom mišljenju sve nešto gledaš crno belo.POZDRAV!
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2018 u 22:31
Mrele, bas ga pogresi u vezi naslova! A, pogledaj ovaj film, pa onda kritikuj... Inace, nema pitrebe da se ljutimo, svako ima pravo na misljenje. Samo nije u redu kao kod nekih da na licnoj osnovi vredjaju druge...
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2019 u 00:42
Prijevod je najavio bgvracar ⚡
Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2019 u 12:36
Solidan film 6/10
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2019 u 16:05
Dobar film, ali samo toliko. 
Pariz je ipak veliki grad, 10 miliona stanovnika + još malo turista, 
pa bilo bi tu valjda nekog od ljudi. 
Ocena od mene 6/10.

Ažurirao Black Raven - 15.Lipanj/Jun.2019 u 16:24
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2019 u 23:37
Moglo je to i bolje! Od mene 6/10
Na vrh
amir.mira View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj amir.mira Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2019 u 20:16
film zaslužuje nešto višu ocenu nego onu koja mu je dodeljena...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.