Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dance of the Vampires Aka The Fearless Vampire Killers (1967)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dance of the Vampires Aka The Fearless Vampire Killers (1967)

Dance of the Vampires

Dance of the Vampires (1967)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Bal vampira

Godina:

1967

Žanr:

komedija, horor

Trajanje:

108 min

Režija:

Roman Polanski

Scenarij:

Roman Polanski
, Gérard Brach

Glavne uloge:

Roman Polanski
  >  Alfred
Sharon Tate
  >  Sarah Shagal
Alfie Bass
  >  Shagal, the Inn-Keeper
Sydney Bromley
  >  Sleigh Driver
Otto Diamant
  >  Woodcutter
Terry Downes
  >  Koukol, the Servant
Ronald Lacey
  >  Village Idiot
Fiona Lewis
  >  Magda, the Maid
Jack MacGowran
  >  Professor Abronsius
Andreas Malandrinos
  >  Woodcutter
Ferdy Mayne
  >  Count von Krolock
Ferdy Mayne
  >  Narrator
Iain Quarrier
  >  Herbert von Krolock
Jessie Robins
  >  Rebecca Shagal
Vladek Sheybal
  >  Herbert (voice)
Matthew Walters
  >  Woodcutter

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dance of the Vampires Aka The Fearless Vampire Killers (1967)
    Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2014 u 21:23
The Fearless Vampire Killers (1967) 
"Dance of the Vampires" (originalni naslov)

Žanr: Horor komedija
Trajanje: 91 min
Država: Amerika, Engleska
Jezik: Engleski

Režija i scenario: Roman Polanski po priči Gérarda Bracha

Uloge:

Jack MacGowran ... profesor Abronsius
Roman Polanski ... Alfred, profesorov pomoćnik
Alfie Bass ... Shagal, krčmar
Jessie Robins ... Rebecca Shagal
Sharon Tate ... Sarah Shagal

Ova parodija horor filmova vampirske tematike postigla je velik uspjeh i danas se smatra kult filmom. 
"The Fearless Vampire Killers" je ujedino i redateljev prvi film snimljen u boji.

Stari profesor Abronsius i njegov introvertirani i povučeni učenik Alfred su na putu za Transilvaniju, 
gdje im je cilj suočiti se s vampirima koji ugrožavaju lokalno stanovništvo. 
Već nakon prvih susreta primijećuju neobično ponašanje mještana koji rade čudne rituale kako bi se zaštitili od nevidljivog zla. 
Alfred upoznaje atraktivnu Sarah, gostioničarevu kćer u koju se u hipu zaljubljuje.

No, Alfred nije jedini koji je na nju bacio oko- Grof von Krolock, vampir, otima ju i odvodi u svoj hladni dvorac 
na obližnjoj planini. Kako bi spasio svoju nesuđenu ljubav, Alfred i profesor Abronsius prate otmičara i završavaju 
u ne baš gostoljubivom dvorcu prepunom gladnih vampira i njihovih pomoćnika... izvor: mojtv   

Ažurirao kadetoni - 04.Sijecanj/Jan.2021 u 22:04
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2021 u 21:13
Jedan od onih filmova iz moje POSEBNE kolekcije.Remek delo.Ja, mala kolibica van civilizacije, vejavica, pec bukti, svece daju diskretno osvetljenje, picence, meze, dobro vino, odrezak i film na prenosnom uredjaju.Vrh.
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2021 u 21:52
Ah, da, "Bal Vampira" :). Meni jedan od najdražih filmova. Gledao sam ga jedno 15 puta najmanje. Sjećam se da sam ga prvi put gledao u emisiji Crno-Bijelo u Boji na HRT-u i to na crno-bijlelom TV-u, a film je bio u boji :).
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2021 u 22:16
Originalno postovano od strane adm1r adm1r piše:

Ah, da, "Bal Vampira" :). Meni jedan od najdražih filmova. Gledao sam ga jedno 15 puta najmanje. Sjećam se da sam ga prvi put gledao u emisiji Crno-Bijelo u Boji na HRT-u i to na crno-bijlelom TV-u, a film je bio u boji :).

Najmanje 15 puta a sigurno i vise(Ja).Jos kada sam klinac bio, urezalo mi se u vijuge.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2021 u 14:15
Kroz maglu se secam naziva filma , tj ne znam dali sam ga gledao kao klinac , ali nema sta klasik .
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.