| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Da zui xia aka Come Drink with Me (1966) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Da zui xia aka Come Drink with Me (1966)Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2012 u 20:22 |
|
Da zui xia
aka Come Drink with Me (1966) ![]() Režija: King Hu Scenario: King Hu, Yang Erh Žanr: Akcija, krimi Radnja: Grupa nemilosrdnih bandida je kidnapovala guvernerovog sina i zahtevaju da se njihov vođa oslobodi iz zatvora. Kao odgovor na njihove pretnje poslana je Zlatnu Lastu (čiji brat je otet) Devojka je zaista sposobna da pobedi razbojnike, ali biva pogođena otrovnom strelom, te je iz nemile situacije spašava kung fu majstor prerušen u prosjaka. Izlečena Zlatna Lasta ima novi plan kako da, uz pomoć svog spasioca oslobodi brata... Uloge: Pei-pei Cheng, Hua Yueh, Hsi Chang, Hung Lieh Chen, Yang Chiang, Siu-Tung Ching, Alan Chui Chung San, Yi Feng... IMDB Trajanje: 90(95) minuta Država: Hong Kong Jezik: Mandarinski Prevod: Da zui xia aka Come Drink with Me (NikolaJe) |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |