| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Da Bing Xiao Jiang Aka Little Big Soldier (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Da Bing Xiao Jiang Aka Little Big Soldier (2010)Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2014 u 19:49 |
![]() >> IMDb << Žanr: Akcija, Avantura, Komedija Režija: Sheng Ding Glavne uloge: Jackie Chan, Leehom Wang, Rongguang Yu, Ken Lo, Peng Lin Radnja: Bolno, ali i komično putovanje počinje kada jedan vojnik odluči da kidnapuje neprijateljskog generala i povede ga u svoju državu, nadajući da se će dobiti nagradu. Ali njih dvojica ubrzo uviđaju da će morati da se udruže da bi preživeli! Bio je to najmračniji period u istoriji Kine, kada su nemilosrdni gospodari rata bili bitke da zadovolje svoju beskrajnu agresiju. Milioni ljudi su ubijeni, a oni koji su preživeli imali su izbor ili da ubiju ili da budu ubijeni. Kada su se bataljoni iz zaraćenih država Liang i Vei sukobili, krvoproliće je trajalo od zore do sumraka. Preživela su jedino dvojica – vojnik pešadinac iz Lijanga i general iz Veija. Vojnik je preživeo jer se izuzetno pretvara da je mrtav, uz pomoć naprave privezane za telo tako da izgleda kao da ga je probola strela. Vojnik zarobljava ranjenog neprijateljskog generala, u nadi da će mu on biti karta za slobodu, jer veruje da će, ako preda generala vladaru Lijanga, biti časno otpušten iz vojske i da će moći da se vrati kući i živi u miru. Mladi general, iako je zarobljen, postavlja se kao otac prema starom vojniku. Njih dvojica se često svađaju tokom dugog i nepredvidljivog putovanja. izvor: hbo.rs >> TITLOVI <<
|
|
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2022 u 20:46 |
|
Već ima toliko vremena od ovog filma?
![]() Užas
Ne zbog moje tobože nesvesnosti godina koje prolaze, već sve mislim da je ovo poslednji film Jackie Chana koji mi se dopao. Propustih ih podosta od tada, delovali su mi neozbiljno (u lošem smislu), pa jel moguće da nema išta konkretnije, baš dobro u poslednjih 10-12 godina? ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |