| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Cutie and the Boxer (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Cutie and the Boxer (2013)Objavljeno: 01.Svibanj/May.2014 u 15:47 |
|
Cutie and the Boxer (2013) ![]() IMDb Režija: Zachary Heinzerling Scenarij: Zachary Heinzerling Žanr: Dokumentarni, Biografski Jezik: Engleski, Japanski Država: USA Trajanje: 82 min Noriko Shinohara ... Herself Ushio Shinohara ... Himself Alex Shinohara ... Himself Ethan Cohen ... Himself Dokumentarni film, ovogodišnji nominirani Oskarovac, 'Cutie and the Boxer' vodi nas u svijet 40 godišnjeg braka između newyorškog slavnog 'boksarskog slikara' Ushija Shinohara i njegove žene, umjetnice Noriko. Činilo se da je Ushio bio kao divlji, mladi tokijski umjetnik rođen za slavu, ali je nakon selidbe u New York 1969 godine, u potrazi za međunarodnim priznanjem doživio samo prolazan komercijalni uspijeh. Noriko seje preselila u New York zbog studija umjetnosti i zaljubila se je u Ushija. Film je initiman i dirljiv portret para koji je u životu posvećen umjetnosti i koji se bori sa temama kao što su žrtvovanje, razočaranje i staranje. NAGRADE: 2014 - Academy Awards, USA Zachary Heinzerling, Lydia Dean Pilcher: nominacija nagrade Oscar za najbolji dokumentarni film 2013 - Directors Guild of America, USA Zachary Heinzerling, nominacija nagrade DGA za izvanredna režijska dostignuća u dokumentarnom filmu 2013 - London Film Festival Zachary Heinzerling, dobitnik nagrade Grierson 2013 - Sundance Film Festival Zachary Heinzerling, dobitnik nagrade za najbolju režiju TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |