| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Crystal Fairy & the Magical Cactus and 2012 Aka Crystal Fairy & the Magical Cactus (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Crystal Fairy & the Magical Cactus and 2012 Aka Crystal Fairy & the Magical Cactus (2013)Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2014 u 20:34 |
|
Crystal Fairy & the Magical Cactus (2013) "Crystal Fairy & the Magical Cactus and 2012" (originalni naslov) ![]() Žanr: Avantura, Komedija Trajanje: 98 min Država: Čile Jezik: Engleski, Španski Režija i scenario: Sebastián Silva Uloge: Michael Cera ... Jamie Gaby Hoffmann ... Crystal Fairy Juan Andrés Silva ... Champa Agustín Silva ... Pilo José Miguel Silva ... Lel Jamie, grubi i neotesani Amerikanac od 20 i nešto godina, na svakom koraku uspeva da stvori haos. On i njegovi prijatelji planiraju put na sever Čilea kako bi iskusili čuveni šamanistički halucinogen - San Pedro kaktus. Za vreme razuzdane žurke i u nastupu pijanstva, Jamie na put poziva i ekscentričnu devojku, radikalnog duha po imenu Crystal Fairy (Kristalna Vila). Ono što je trebalo biti bezbrižno putovanje postaje sukob dva snažna karaktera. Ali na usamljenoj, plaži na ivici pustinje, magični napitak je popijen i prava avantura tek tada počinje... Prevod uradio sonofson Ažurirao bojan969 - 17.Kolovoz/Aug.2014 u 11:48 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2014 u 20:44 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |