| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Crossed Swords Aka The Prince and the Pauper (1977) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Crossed Swords Aka The Prince and the Pauper (1977)Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2014 u 13:56 |
|
Crossed Swords (1977) * The Prince and the Pauper * ![]() IMDb Režija: Richard Fleischer Scenarij: Berta Domínguez D., Pierre Spengler Žanr: Avantura, Obiteljski Jezik: Engleski Država: Velika Britanija, USA Trajanje: 113 min / USA 121 min (DVD) Oliver Reed ... Miles Hendon Raquel Welch ... Lady Edith Mark Lester ... Edward / Tom Ernest Borgnine ... John Canty George C. Scott ... Ruffler Rex Harrison ... The Duke of Norfolk David Hemmings ... Hugh Hendon Harry Andrews ... Hertford Julian Orchard ... St.John Murray Melvin ... Prince's Dresser Lalla Ward ... Princess Elizabeth Felicity Dean ... Lady Jane Sybil Danning ... Mother Canty Graham Stark ... Jester Preston Lockwood ... Father Andrew Film je snimljen prema romanu Mark Twaina iz 1881 godine. Roman je doživio bezbroj različitih adaptacija, filmskih ekranizacija, kazališnih predstava, televizijskih serija, crtanih filmova, slikovnica. Tom Canty je siromašan engleski dječak koji nevjerojatno podsjeća na Edwarda, princa od Walesa, sina kralja Henrika VIII. Dva dječaka se sretnu i kako su jako slični, dječaci odluče nakratko zamijeniti uloge te promjene odjeću. Ali sve krene naopako kada ih razdvoje i svaki od njih mora živjeti život drugoga. Prevod je najavio Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2014 u 13:26 |
![]() |
|
nosundayfear
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Jugoslavija Status: Offline Points: 1251 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2014 u 18:24 |
|
Hvala. Odličan filmić.
|
|
|
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2014 u 21:13 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |