| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Cross My Heart and Hope to Die (1994) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Cross My Heart and Hope to Die (1994)Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2013 u 21:20 |
|
Ti kniver i hjertet (1994) * Cross My Heart and Hope to Die * ![]() IMDb Režija: Marius Holst Scenarij: Lars Saabye Christensen, prema vlastitom romanu Žanr: Drama Jezik: Norveški Država: Norveška Trajanje: 96 min Martin Dahl Garfalk ... Otto Trond Halbo ... Jonny Jan Devo Kornstad ... Frank Ingar Helge Gimle ... Gregers Kjersti Holmen ... Mor Reidar Sorensen ... Far Gisken Armand ... Sager Bjorn Sundquist ... Bulken Bjorn Floberg ... Wiik Per Oscarsson ... Pianostemmeren Karl Bomann-Larsen ... Dommeren Adolf Bjerke ... Rektor Bernhard Ramstad ... Villaeter Priča o dječaku Ottu, čije se je djetinjstvo završilo onog trenutka kada je Frank, stariji dječak, iznenada ušao u njegov život. Otto Olsen je najmanji dječak u nogometnoj ekipi, u kojoj ga suigrači ne prihvataju kao ostale. Za vrijeme ljetnog odmora, njegov najbolji prijatelj, kao i većina, odlaze izban grada i Otto ostane sam. U tom osjetljivom trenutku Ottove usamljenosti pojavi se karizmatični stranac Frank. Frank, kao stariji dječak iskoristi Ottovu naivnost te ga nagovori da tijekom utakmice baci kamen na suca, što izazove lanac ozbiljnih događaja koji uključuju njegovu obitelj, susjede i ljude u njihovom okruženju. N A G R A D E: 1995: Berlin International Film Festival Marius Holst, dobitnik nagrade 'Blue Angel' Marius Holst, nominacija nagrade 'Golden Berlin Bear' 1995: Chicago International Film Festival Marius Holst, dobitnik nagrade 'Silver Hugo' 1995: Cinema Jove - Valencia International Film Festival Film je dobitnik nagrada za najbolju kameru i scenarij 1995: Lübeck Nordic Film Days Marius Holst, pobjednik publike 1995: Montréal World Film Festival Marius Holst, dobitnik nagrade 'Montréal First Film Prize' 1995: Norwegian International Film Festival Marius Holst, dobitnik nagrade 'Silver Clod' 1995: Rouen Nordic Film Festival Marius Holst, pobjednik publike i žirije 1995: Seattle International Film Festival Marius Holst, dobitnik nagrade 'New Director's Showcase' Prevod je uradio sipa TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |