| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Cop Out (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Cop Out (2010)Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2009 u 19:16 |
|
Cop Out
Release Date: 26 February 2010 Genre: Comedy/Crime Director: Kevin Smith Writers: Robb Cullen & Mark Cullen Cast: Bruce Willis, Tracy Morgan, Jason Lee, Michelle Trachtenberg, Seann William Scott
Dva dugogodišnja partnera u njujorškoj policiji na tragu su vrlo vrijedne i rijetke bejzbolske kartice koju je ukrao nemilosrdni gangster opsjednut suvenirima. Jimmy (Bruce Willis) je veteran kojem je ta ukradena bejzbolska kartica jedina nada da plati skupo vjenčanje svoje kćeri, a Paul (Tracy Morgan) je njegov 'partner protiv kriminala' čije su misli preokupirane navodnom supruginom nevjerom da bi bio koncentriran na bilo šta drugo. Ažurirao Titivillus - 27.Sijecanj/Jan.2010 u 22:52 |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 02:22 |
|
Upravo sam pogledao i ovaj film, odlicna komedija, Paul je luuuuuuuud jbt, upisao sam se od smeha kad je krenuo da bije medu
A i pun pogodak je Seann William Scott, taj covek kako dobro glumi to je cudo, u zadnju scenu znao sam da on prica u mrtvacnicu Preporuka, predobar film! 10/10
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 09:25 |
Cop Out 10/10preluda komedija, odavno se nisam ovako ismijao...bruce i tracy odličan tandem..tracy je prelud,koje fore ima, a tek Seann William Scott(najjači lik u filmu)...umirao sam od smijeha ....bruce kao i uvijek faca....film
traje 1:40 i u tih sat i 40 minuta sam umirao od smijeha,bio sam malo
loše volje,ali ovaj me film toliko nasmijao i oraspoložio...odlična
akcijska komedija i preporuka svima....sentinel prijevod odličan,hvala
ti![]() edit: meni je scott najjači lik...ona scena u autu,kad on oponaša i kopira sve što crnac kaže je prelegendarna...umirao sam od smijeha.. |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2010 u 15:31 |
|
Svideo mi se film, pa kako da mi se ne svidi kad igra Brus? Film pun dobrih fora, ne fali ni akcije,
a bogami ni reklama (Lance Armstrong, Blackberry, YouTube, Mercedes, Wikipedia, Animal Planet) i to je sasvim normalno kad je Brus u filmu. Sviđa mi se i muzička podloga (rhytm is a dancer, black betty..). Sve u svemu dobro provedenih 100 minuta mog vremena. Kad bi Die Hard 5 bio nalik ovom, bio bi sasvim dobar film ![]() Ažurirao AcaNDr - 26.Srpanj/Jul.2010 u 15:31 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
HeadBurn3r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2010 u 22:38 |
|
Crnja me oduševio, najveći as u filmu.
8.5/10
|
|
![]() |
|
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2010 u 22:13 |
|
Blesava komedija, ali nije ovo ni K od Kevina Smitha. Konačno je i on pao pred hollywoodskim producentima. Izgleda da su mu rekli da ne može snimati filmove dok ne snimi nešto njihovo. Film kao film je ekstra blesav, super komedija, moglo je bez Tracy Morgana (previše je unio Tracy Jordana u lik), da je neko drugi bio bilo bi bolje (Eddie Murphy, Chris Rock, Chris Tucker), ali eto. Mada se jesam valjao od smijeha. Ima scena da te stomak zaboli
|
|
|
What can change the nature of a man?
![]() ![]()
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2010 u 22:24 |
|
Odgledah i ja ovaj film, ali nisam oduševljena kao kolege. Ok, ima delova kad sam se lepo nasmejala, ali mi je film često bio dosadan, gledala sam ga nekako na silu do kraja, a zna se i zašto - samo zbog Brusa
![]() Ne znam, nekako sam se razočarala ... |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |