| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Company (2002) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Company (2002)Objavljeno: 30.Svibanj/May.2013 u 23:56 |
|
Company (2002) ![]() IMDb Režija: Ram Gopal Varma Scenarij:Jaideep Sahni Žanr: Akcija, Triler, Krimi, Drama Jezik: Hindi Država: Indija Trajanje: 155 min Ajay Devgn ... Mallik Mohanlal ... Srinivasan (as Mohan Lal) Manisha Koirala ... Saroja Seema Biswas ... Ranibai Vivek Oberoi ... Chandrakant (Chandu) Antara Mali ... Kannu Akash Khurana ... Vilas Pandit Madan Joshi ... Aslam bhai Bharat Dabholkar ... Home Minister Rahute Ganesh Yadav ... Yadav Ashraf Ul Haq ... Krishnan Priča se vrti oko mladog čovjeka po imenu Chandu (Vivek Oberoi) i njegovog ulaska u svijet kriminala u Mumbaiju s namjerom da jednog dana bude veliki šef. Postupno uči trikove zanata i povećava zaradu bandi što ga dovodi do bliskosti sa Malikom (Ajay Devgan) vođom bande. Zajedno uklone sve svoje neprijatelje i tako postanu najveći gangsteri u Mumbaju, ali ne uvide da će ih zavist i ljutnja vremenom okrenuti jednog protiv drugog. Zahvaljujući komercijalnom uspjehu i pohvalama kritike, niskobudžetni filmovi Rama Gopala Varme 'Satya' (1998) i 'Company' (2002) stvorili su zaseban žanr poznat kao 'Mumbai Noir', koji se bavi urbanim problemima grada Mumbaija. NAGRADE: 16 nagrada i 8 nominacija Prevod je uradio Gaca62 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |