| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Code Inconnu: Récit Incomplet De Divers Voyages Akacode Unknown: Incomplete Tales Of Several Journeys (2000) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Code Inconnu: Récit Incomplet De Divers Voyages Akacode Unknown: Incomplete Tales Of Several Journeys (2000)Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2014 u 23:15 |
|
Code Inconnu: Récit Incomplet De Divers Voyages (2000) * Code Unknown: Incomplete Tales Of Several Journeys * ![]() IMDb Režija: Michael Haneke Scenarij: Michael Haneke Žanr: Drama, Romansa, Ratni Jezik: Rumunjski, Francuski, Njemački, Engleski, Arapski Država: Francuska, Njemačka, Rumunjska Trajanje: 118 min Juliette Binoche ... Anne Laurent Thierry Neuvic ... Georges Josef Bierbichler ... The Farmer (as Sepp Bierbichler) Alexandre Hamidi ... Jean Maimouna Hélene Diarra ... Aminate Ona Lu Yenke ... Amadou Djibril Kouyaté ... The Father Luminita Gheorghiu ... Maria Crenguta Hariton ... Irina (as Crenguta Hariton Stoica) Bob Nicolescu ... Dragos Film Code: Inconnu je djelo jednog od najjačih evropskih režisera današnjice, Michaela Hanekea baziran je na nekoliko nepovezanih radnji i širokoj paleti likova, ćije sudbine se isprepliću, a glavni motiv je položaj doseljeničkog stanovništva u Francuskoj. NAGRADE: 2000 - Cannes Film Festival Michael Haneke, nominacija Zlatne palme i dobitnik nagrade Ekumenskog žirija TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |